Last updated!

08 July 2011

Download Transformer 3 - Dark Of The Moon 2011

salam blogger kepada semua blogger-blogger kat Malaysia dan luar..
harap sihat semuanya dan jangan la sakit sakit taw..
sapa yang dah tengok Transformer 3 yang baru tue angkat tangan??
waaa..ramai rupanya dah tengok movie nie..bagus bagus..
apit pown dah tengok movie nie..5 STAR kan..terbaik dari ladang..
rasa macam tak puas ja tengok kan..
so apa kata kita sedut ramai ramai movie nie..
  
Transformers: Dark of the Moon (2011) CAMRip RMVB

lepas dah habis download,korang kena join fail dulu taw..
tak tahu caranya? caranya senang ja..klik sini..

SELAMAT MENONTON!

Salam by Hafizzi Aziz

6 orang comel komen:

alif haris said...

weehheee terbaik apit .. nk download gak nnt .. hehe ..

tak puas ouh walaupun dah tgk kt wayang ari tu haha :D

khairul said...

ptg ni baru nk p tgk transformer

syira said...

wah! mmg syok la apit.
syira pun tak tgk lg cite ni. muehehe

zures said...

Best ke citer tu??

Bluewendy said...

Cik Bluewendy ngah download nih.. n ada copy gamabr untuk di promote kat blog..=) time kaseh Apit..=) hehe

Hafizzi Aziz said...

@cik bluewendy : hihi..selamat menonton..peace..