Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 July 2011

T-Shirt Fizgraphic Dot Com yang mana best?

salam blogger kepada semua pengikut setia blog nie..
salam blogger juga pada yang terlupa nak follow blog nie..hihi..
just kidding okay! harap semua sihat-sihat saja..
boleh tak apit nak tnya pendapat sikit pasal entri nie..
antara keempat-empat t-shirt tue kan, yang mana rasa-rasa okay..
or keempat-empat tak boleh pakai? boleh bagi pandangan tak?
terima kasih semua yang memberi pendapat tentang T-shirt nie..
apit nak g buat baju nie dalam masa terdekat nie..
tapi tak taw nak pilih yang mana satu..semua macam serabut..
serabut macam blog fizgraphic nie kan..hihi..
MINTA PENDAPAT DAN PANDANGAN ANDA
TERIMA KASIH ATAS PENDAPAT DAN PANDANGAN ANDA..
 JANGAN LUPA SENTIASA SUPPORT FIZGRAPHIC DOT COM..
SILA TINGGALKAN KOMEN ANDA YE DI BAWAH..

45 orang comel komen:

adamainaa.com said...

t-shirt 2 cantik. keh keh keh

adamainaa.com said...

t-shirt 2 cantik. keh keh keh

ucu keyna said...

ucu ske no 3 n nombo 4 :)

Azhafizah[フィザ] said...

Fiza rase yang first better..macam universal sikit (=

cik kiwi's said...

walllamakkkkk. cum. warna merah takde?

Innanie | Ariffin said...

no. 4 look nice...

Mohd Firdaus said...

ni pandangan aku je..design tu besar sgt la..klu aku la memang aku x berkenan smua tu..design tu kna kecikkan..jgn smpai kebawah sgt..pendapat aku je..citarase aku lain ckit..hehe

nabillah bolhassan said...

enchik apit: no 4 chomel.. :)

Bluewendy said...

yg no. 2 n no.3 okies..:) but no.2 lagi better..=)

Anak Wak Mail said...

suka yang ada tulisan FG besar tu..no.3 =)

cunndaa said...

t-shirt 3 cantik...
FG mcm logo jdnye ^^
sbb tu cunda suke..hehheee

sis eiyan azian said...

tshirt 3,,, :)

NoYB said...

Salam,,...smua ada keistimewaan tersendiri...tp paling teristimewa no 2...sbb nmpk simple n sgt nice...tp try tulisan lurus...msti nmpk gempak...(*_*) just my opinion taw!

ZouL said...

no 2 smnart..Anonymous.hahah..tapikan..takan la nak letak nama ang wehh haha..takat domain ang tu aku buleh terima lagiiii kalau nak pakai.nama ang tu kasi remove..baru sempoit :D

ieka said...

suka no 4..tp design kena bg kecik ckit la..tulisan ngn gmbr tuwh..coz nmpk cm serabot ckit..gmbr da cmel da :D

muhamad hanif said...

Err,

design dekat baju tu, nampak macam penuh sangat, better kalau kecik kan skala dia sikit ko ?

..cik gugu.. said...

4,,,,,,

Mish Apple said...

4! okey . bagi saye dengan percume ye . . hahahahaha *gelak jahat*

alif haris said...

t shirt 2 smart bro :)

Norhafsham said...

t shirt 2 & 3 ok!!!

mia shafie said...

mia rse tshirt 4 lg better brbanding tshirt yg lain..<3 :)

Lieyly ︱ Alia said...

yg ke4 , ngn ke 2 mcm best ;)

AIEN NOT ALIEN said...

t-shirt 4 tu cantik...tapi semua cantik jugak..cuma kalau kecik kan sikit saiz gambar2 tu..mesti lagi cantik...sebab agak besar sangat.. maaf la..komen lebih2...huhu..

Ahmad Naim said...

i like t-shirt no 1..simle yag penting x de pic..grafic more appropriate

dela said...

t-shirt no 3 cun... simple

dela said...

no 3... simple but cun!!

touya said...

aku suka no 2 ngan 4 ... tapi lagi smart kalau buang nama ko , just tinggal domain name

Lyssa Faizureen said...

No 3 taw apit ! nampakk lebih kemas lagii ! yg lain semak ciket. hukhuk . :) Tapi , terpulang kat apit lah.. huk~

puanbee said...

akk suka no 3 simple dan ada nama blogger tu hee

nurul athira said...

kite suke yg no 4 la :)

Bui Junaidi said...

bui pilih no 4..buat 1 utk bui boleh..?hehehe

Saddila said...

t-shirt number 3 smart and simple . cantik je :)

khairul said...

Hafizi tolong design t shirt kt saya leh..tshirt kaler putih

atiEn_gula-gula said...

no 4...comelll

Cik Farah said...

vote no. 4! yehaaa! :D

zarulfarhana said...

no 3 or 4,,,nmpk best

Aida Omar said...

aida suka no 3..simple je. tapi nampak kosong dekat tulisan FG tu..buang perkataan blogger pun ok.

Anonymous said...

boleh lagi ke komen ..
sumenye cantik ..tapi ade somenthing nk komen bleh kan first target market tshirt ni untuk sape sebenarnya org tua kanak2 or remaja..kalu tgk kat ats nampk mcm target market untuk knk2...kalu remaja maybe lagi smart image dikecikkan ....n then nama domain pun kecikkan ..nama sendiri..rasanya xperlu..font tuko..rasanye kena research lagi cb tgk design yg berjenama seperti adidas puma..nmpk mewah

diana said...

akak suka yang no 3.kalau lelaki pakai boleh buat sembahyang jumaat..hehheeh

lala shaheila said...

kalau saya as perepuan bertudung prefer baju no 1, x over sgt..
kalo utk lelaki better 3... :)

bella luna said...

betul3,sokong ckp akak diana,no 3 cantik,.agypun senang nak buat semayang,.

shida'R said...

no.3 bg shida ^_^

Caythrine Amanda said...

3 !!!!

nurain.samsudin said...

yg ade tulisan FG to cool gile. simplee

Nurul Ain Atikah said...

yang ade muke anonymous di tshirt tuh. comel je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...