07 July 2011

Download Filem KL Gangster 2011

salam blogger kepada semua blogger kat luar sana..
harap sihat sihat di samping keluarga dan insan yang tercinta..
hari nie apit nak kongsikan sebuah movie yang terbaik pada Jun lalu..
Filem KL Gangster 2011..sapa tengok kat wayang angkat tangan?
1..2..3..huih ramai-ramai..bagus la..menyokong industri tempatan..
okay. so pada sesiapa yang belum tengok dan nak tonton lagi sekali
mari kita download part demi part kat bawah nie taw..
wajib kena download sampai habis,baru boleh join file tersebut taw..

MEDIAFIRE FILE (FORMAT AVI)

PART 1 - Download
PART 2 - Download
PART 3 - Download
PART 4 - Download

dah abes download semua part, korang join file taw!
macamana nak joined file? ha klik sini..

SELAMAT MENONTON!

Salam by Hafizzi Aziz

15 orang comel komen:

Shida Radzuan said...

mlm kang nk downlod cite ni tq apit :)

FIZGRAPHIC said...

shida : bereh2 shida..hihi..

Anonymous said...

alia bru tgok semalam , best gila ^^

abg alia , aron aziz..bukan abg apit nah , abg alia..hee ~

FIZGRAPHIC said...

@alia : sebenaqnya aaron aziz tue apit..hahaha

zarul farhana said...

pakai notebook nie pyh la nk download apa2...laptop nie bila lank ok blik...

Xx said...

lawa lah apit ! , hehe thanks , tapi jelas tak ni ?

FIZGRAPHIC said...

@zarulfarhana : hihi..pelan2 download..

FIZGRAPHIC said...

@mira : confirm movie clear..DVDRip..hihi..

Unknown said...

donlod drama korea ada x..*_*

lilypelangi said...

best ke ?

ADAZM said...

apit, you pny shoutbox tu dah penuh sgt, haha kesian box tu, i nak putih, (terpaksa komen kat sini - lari topik) haha

FIZGRAPHIC said...

@kak bui : alamak! korea? apit xminat korea kak..hihi

FIZGRAPHIC said...

@lilypelangi : serius best taw..

Unknown said...

hehe aku dah ade ..^^ best2 ..

UnKnowN_SHiNiGaMi said...

thank u bro...blog yg amat2 berguna~ ^^