Last updated!

11 July 2011

I Love You So Much ESTK

salam blogger kepada semua..
entri ini luahan rasa menyesal melanda di diri ini..
kenapa? sebab apit terlepas dari join concert Eyes Set To Kill ( ESTK )
yang berlangsung semalam 10 Julai 2011 in Kuala Lumpur..
sapa yang kenal bagus..yang tak kenal tue xpa lah..
hihi..memang ada yang tak kenal kot..biarlah..
apit memang minat gila kot Band Scremo nie..huh! meletop!
dah la ada dua awek dalam band Eyes Set To Kill nie..comey!
geram betol tengok..hahaha..cer korang tengok awek tue..comel gila!
so hot dan sexy! arghhhhh! i want scream with you dear..


kepada alexia dan anissa yang tercinta..maaf sangat sangat taw..
tak sempat la..jauh sangat tue nak g Kuala Lumpur..
dengan banyak keja nak kena uruskan..tak sempat..
kalau tak, boleh la goyang goyang kepala dengan band nie..
arghhhhh...terlepas peluang nak join...
walaupun apit tak reti nak moshing cam bebudak moshing lain..
tapi memang layan la genre nie..ahhh...menyesal!
memang terbaik la band nie..so kepada bebudak scremo yang lain..
teruskan perjuangan kita..ceh! hahaha....
so harap harap lepas nie A Skylit Drive, Stick Stickly, Alesana, dan ramai lagi..
datang lagi Malaysia nie..gua tunggu lu!
kepada sesiapa yang nak dengar lagu lagu diorang boleh play youtube kat bawah nie okay!
pastikan volume lappy korang diperlahankan dahalu..
takot takot korang terkejut plak lagu yang apit duk layan tiap2 hari..
:: VIOLENT KISS ::

:: DARLING ::

 ada banyak lagi lagu diorang nie..semua besy best..
so kepada yang teringin nak layan lagu camnie,kat youtube banyak..
hihi..mesti amai yang akan abaikan entry ini..haha..
kepada blogger yang mempunyai minat sama cam apit boleh komen taw..
peace no war..ini buka metal okay!

Salam by Hafizzi Aziz

12 orang comel komen:

i'm ezza haniza said...

:) .... wowwwwwwwwww

adamainaa said...

keh keh keh.. kesian.. errr comelnya alexia dan anissa tu *____*

Azhafizah[フィザ] said...

haiyaa..malam tadi sudah dengar pon macam nak tanggal kepale la apit..hehe..takpe..hati tetap kiut walaupon layan genre camni...hehe..kan apit kan..

zarul farhana said...

hheehh mmg xkenal pon...

Hafizzi Aziz said...

@i'm ezza haniza : memang wow band nie! arggghhhhhh!

Hafizzi Aziz said...

@adamainaa : kesian kan kat aku..huk3..xpa2..hihi..comel kan..jatuh cinta dah nie..haha..

Hafizzi Aziz said...

@azhafizah : hihi..nie la seni yang sebenarnya taw..kih3..muka legend,hati kiut miut..

Hafizzi Aziz said...

@zarul farhana : ha nanti kenal2 la ngn band nie..peace..

Eien Mohmad said...

alalaalla, kecian! if tak, dah dpt dah jumpaaa. beshh pit konsert tuhh ;D hahahaah. next tymee laaa kay.

Hafizzi Aziz said...

@eien : ala..besh ker? eien pergi? alaa xajak..hihi..

teynteyn the doll said...

teyn pon dri dulu suke sgt2 lagu darling tu^^ like3

officialfyfy c: said...

fyfy minat band ni juga. lagu2 dea best. x smua bising lagu dea,ada gak yg slow mcm give you my all. best buat layan jiwa tengah malam. ahaha. dan yg screamo tu best dgr time tension. XD