Baca Entry Latest Nie Jugak!

06 June 2013

Alhamdulillah.. Says Dah Bayar RM410

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah.. Akhirnya says dah bayar payment masa aku cashout pada tarikh 22 May 2013 hari tu. Memang tak pernah lambat says bayar kat customer depa. Sapa-sapa yang kaki online selalu tu kalau tak daftar says nie serius rugi wey. Eh lupa, Says sekarang dah buka satu lai hosting khas untuk client depa yang dipanggil 8share. Aku pernah buat entry pasal tue kat SINI. Haa baca lah kat situ dan fahamkan.

DAFTAR SAYS/8SHARE PERCUMA
|
|
|
V

Selamat jugak dapat duit tu dalam akaun. Aku dah la nak p bercuti jumaat nie. Hari rabu dapat. Haa memang lega lah sikit. Alhamdulillah. Rezeki datang daripada ALLAH S.W.T. Happy jer rasa bukak email dapat invoice dari HSBC. Tengok bawah :


Entry hasil dari says yang dah pernah dapat :


P/S : Ucaplah Alhamdulillah. 


14 orang comel komen:

Syuhada Salleh said...

thniah..

siti said...

Alhamdulilah rezeki :)

Cik Kamoo said...

Kalau join SAYS nie tak ganggu status Nuffnang ke?

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

Alhamdulillah. Rezeki awak ^_^. Tahniah awak.

Nao Mei said...

wah tahniah adik apit :)

Normi Nieza said...

alhamdulillah.tahniah..

Mama Idlan Irsyad said...

banyaknya.. tahniah...

aku eryati said...

wah..byk tu..sy belum pernah merasa duit syas a.k.a 8share lg

Sukma Haron said...

bertuah ko Apit....aku punya bila ler lagi nie....

Farez Shah said...

tahniah okay.
jom join segmen saya, saya blogger baru belajar
http://farezshahevil.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-jadi-bloglist-dan-blog.html

Cik Fie said...

tahniah . alhamdulillah . banyaknya duit :)

hafiz hafizol said...

hebatnya... tulis ah entri camna hang promo iklan says tu pulak.. permintaan nie... hehehe =p

Ieyra Ghani said...

says mcm churp churp ke? org klik baru dpt earning?

NurainSuperr said...

bestnyaa t.t

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...