16 August 2012

Tudiaaaa.. Says Bagi Duit Raya Lagi..

Hai korang. Lagi berapa hari jer kan nak raya. Hmm akan ku rindui Ramadhan kali nie. Moga kita dapat jumpa lagi Ramadhan tahun depn. Amin amin. Hampa dah beli ka baju raya? Ehh satt, aku cakap kedah la ngan hampa no entry nie. Mood balik kampung la konon kan. Hahaha. Hat mana yang tak beli lagi tue aku syorkan p beli siap-siap lah. Ntah2 la nie memang penuh orang di shopping complex tue. Errr aku kalau ramai-ramai camtue memamng malas lah nak beli. Hahaha.

Sebut pasal baju raya, meh nak cerita pasal Says nie bagi duit raya. Tapi korang kena la daftar dulu ha kat SINI. Cara daftar says.my nie apit pernah buat pown. Dah banyak sangat dah entry pasal says nie. Memang tak pernah mengecewakan says nie. Sayang gila kat says. Hahaha. Korang nak tahu berapa says bagi duit raya tahun nie kat aku? Jeng Jeng Jeng. Sila jeles cepat.

DAFTAR PERCUMA DI --> TEKAN
Kalau hampa nak join says nie kan, kena la ada usaha sikit. Bukan daftar jer, terus duit turun dari langit. Banyak cantik. Proses dia camnie wey, hampa daftar dulu, pastue dah siap isi-isi semua detail, hampa share iklan yang duk dalam tue. Camna nak share? Okay aku ajaq naa.

1. Tekan Recommendation yang atas tue. Nampak? Bukan Social Good taw!
2. Then hampa tengok ada kan iklan-iklan kat situ. Tengok lah says nie nak bagi iklan apa kat hampa. kekadang tue hampa dapat tapi kwn hampa x dapat taw. Ikut mood says. Tapi kalau hampa tiap2 hari active, memang banyak la iklan dapat dan kena share. Baru la masyukkk kan. 

3. Cara nak share? Klik salah satu iklan yang ada nilai RM20.00 atau RM10.00 atau RM5.00. Kalau nak cepat banyak duit, share semua iklan yang ada RM tue okay. Lepas klik iklan tue, korang share la link iklan bawah tue. Paham? Then korang share lah dalam facebook ke. twitter ke.

4. Camna nak share iklan di facebok? Kan hampa dah copy link atas tadi tue kan. Okay bukak facebook, paste link tadi di status. Then korang tag kawan-kawan korang yang rajin nak klik link tue. Paham?

Haa kan senang ja kan. Korang rajin-rajinkan diri lah share semua iklan dalam tue. Baik korang daftar sekarang sebab sekarang nie iklan raya banyak gila kot. Daftar SINI okay. Memang jenoh nak kutip duit. Tup Tup dah pown RM50. Hahaha. Nanti dapat duit raya lah korang. Jangan lupa nak belanja apit lak. 
JOIN SAYS CEPAT WEYYY!! --> DAFTAR PERCUMA
P/S : Suka lagi says dari churp-churp. Zoshare aku patut kata MENIPU jer. :-) Sampai skang payment tak bayar-bayar lagi.

37 orang comel komen:

Unknown said...

waa...sangat jeles...huhu...

NoorBieLover said...

oo..camtu ka?kwn2 bkn nak klik..depa like ja..huhuhu..tahniah la,hampa dapat duit raya thn nie..jgn lupa bayaq zakat plak..

Unknown said...

nasib baik tak join zoshare... nk daftaer pun payah...

Nurul said...

huish mmg jeles ni pn .. hahaha alhamdulillah rezeki ramadhan kan .. slmat mnyambut syawal ye apit ..

Noor Atikah Ramli said...

perghh ! banyaknye duit raya. huhu

Unknown said...

nak buat lah rase!!

ayut said...

fuhhh...sgt jeles..hahahaha.org rajin pasti ada ganjaran :) blh dh beraya sakan apit lpas ni :)

Unknown said...

Agak ar..zoshare diam camtu jer..

fasham said...

saya baru je daftar guna link ni hehe

Si Matatajam said...

Murahnya rezeki Apit..Alhamdulillah

Unknown said...

Banyaknya :D hee

Leeza Dayasari said...

banyak nyer.. ribuan.. kaya der...

Asri ali gur said...

terbaik

Unknown said...

MEMANG jeles pun..nak kutip duit raye pun apit jauh..kedah nun.huk3..apepun selamat hari raya..^^

Unknown said...

says bank in ke atau dia pos kt duit tu..

Anonymous said...

apit asal bile daftar tp die says.com tulis Your account preferences are incomplete. lepas 2 bila upate xlepas2 pulak...

Leeza Dayasari said...

yup..... leeza pun tgh usaha kumpul ni.

ღ Ḱᘉ ღ said...

ouhhh, patut la beriban je iklan-2 macam uh kat fb. mende ni upenye. Great info dude :D

FIZGRAPHIC said...

ehh asal depa klik link tue pown dh masyuk dah :-)

FIZGRAPHIC said...

zoshare hampeh. seb bek x share iklan dia pown. just invite ja. hahaha

FIZGRAPHIC said...

alhamdulillah. selamat hari raya ye

FIZGRAPHIC said...

hihi. dtg kedah gtaw ye :-)

FIZGRAPHIC said...

dia bank in. tak pernah dgr lagi org pos duit tunai. hihi.

FIZGRAPHIC said...

ada la tue kat mana2 yang x kena. x verify emil ka apa ka. make sure baca arahan betul3 :-)

FIZGRAPHIC said...

chaiyok3. hihi.

Diari Si Froggie said...

tudia beriban ^^ rezeki2.. moga apit bertambah murah rezeki :)

Nufaha said...

tahniah ler dpt duit raye...huhu

Syahiran said...

er,account bank apa yang diterima ye?

Aki said...

Hey yo man, Selamat Hari Raya.. Thanks for your doodle (last year doodle) which you had created and posted on the internet.. I've captured some of em, edited em, and credited it back to you.. Thanks man!! ^_^.v..

Unknown said...

wa banyaknye.. semoga murah rezeki apit :)

Unknown said...

info sangat berguna bg mama yg baru nak daftar nie.....tq apit

Khairul said...

en apit, saya dah join...macam mana cara dia bayar iklan yang kita tag?

Khairul said...

en apit, saya dah join. macam mana cara dia bayar bagi iklan yang kita tag?

siti hazreen said...

banyaknya~~

admin said...

banyaknya, says bagi. =_=

Unknown said...

salam kenapa tak kuar url pn ek . boleh share mcm tu je kt fb tweet, tak leh nk taq dekat org .. ... urrmm plzz help me :) .. iklan mmg dye kasi ke . mmg dye tak bukak sume ek?

Khaulah Alazwar said...

boleh promote kat blog x?