Last updated!

05 June 2013

Ek Eleh.. Taw Nak Komen Jer...

Assalamualaikum w.b.t

Haa nie yang aku panas nie. Tahu nak komen jer kan dioran nie. Aku taktaw dah nak cakap apa. Rajin bebenor. Maknanya dioran selalu jenok fizgraphic lah. Hihihi. Bikin panas. Thanks ye pengomen tegar blog fizgraphic nie. Selalu bukak dan abeskan masa membaca dan mengomen di entry. So aku promote top 10 blogger yang marveles nie.

















P/S : Thanks ye semua pengomen tegar. Pengomen lain pon hebat2 jugak. Semua followers aku hebat2 belaka. :-) 


14 orang comel komen:

Aniq Bukhary said...

Tahniah semuanya.. Tau nak komen jer.. Hehe :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hebat bro...pengomen tegar mcm ni sumber inspirasi kejayaan. Good job bro. :)

mrhanafi said...

blog yang belum pernah terjah..

siti said...

Wah bestnyer,follower dihrgai oleh tuan blog ;)

Mia Liana said...

wahhhh... tahniah pada yang tersenarai...

ANa Ahmad said...

waa hebat geng ni internet laju.. untung la bleh bw huhu :) tahniah..

Nabilaa Izzati ✔ said...

tahniah kpd mereka !:D

Kenit Cinonet said...

tahniah pada pengomen tegar.

Kiter pengskodeng tegar je heeheehee :D

Miss Jie said...

thniah kpada blogger yg tersenarai :)

Normi Nieza said...

thanks ya tlng promote blog..:)

Azza Afdzal said...

dh tak boleh jadi pengomen tegar dh skrg ney sebab jrg bukak blog dh la hihihi

Sukma Haron said...

thanks apit rajin bebenor komen ek...
but thanks promo blog akak...hehe

Cik Fie said...

wah ! wah ! :)

MaYa MustWany said...

aik macam ne mas tegar dah ni?mas tak tegar dah :( tapi tak leh control jari nak komen coz entry still menarik.