05 June 2013

Ek Eleh.. Taw Nak Komen Jer...

Assalamualaikum w.b.t

Haa nie yang aku panas nie. Tahu nak komen jer kan dioran nie. Aku taktaw dah nak cakap apa. Rajin bebenor. Maknanya dioran selalu jenok fizgraphic lah. Hihihi. Bikin panas. Thanks ye pengomen tegar blog fizgraphic nie. Selalu bukak dan abeskan masa membaca dan mengomen di entry. So aku promote top 10 blogger yang marveles nie.

















P/S : Thanks ye semua pengomen tegar. Pengomen lain pon hebat2 jugak. Semua followers aku hebat2 belaka. :-) 


14 orang comel komen:

Unknown said...

Tahniah semuanya.. Tau nak komen jer.. Hehe :)

Unknown said...

Hebat bro...pengomen tegar mcm ni sumber inspirasi kejayaan. Good job bro. :)

mrhanafi said...

blog yang belum pernah terjah..

Unknown said...

Wah bestnyer,follower dihrgai oleh tuan blog ;)

Mia Liana said...

wahhhh... tahniah pada yang tersenarai...

Unknown said...

waa hebat geng ni internet laju.. untung la bleh bw huhu :) tahniah..

Nabilaa Izzati ✔ said...

tahniah kpd mereka !:D

Hanim said...

tahniah pada pengomen tegar.

Kiter pengskodeng tegar je heeheehee :D

SAIDATUL NAZIAH said...

thniah kpada blogger yg tersenarai :)

Cik Nor said...

thanks ya tlng promote blog..:)

Azza Afdzal said...

dh tak boleh jadi pengomen tegar dh skrg ney sebab jrg bukak blog dh la hihihi

Sukma said...

thanks apit rajin bebenor komen ek...
but thanks promo blog akak...hehe

Cik Fie said...

wah ! wah ! :)

Anonymous said...

aik macam ne mas tegar dah ni?mas tak tegar dah :( tapi tak leh control jari nak komen coz entry still menarik.