Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 June 2013

Tak Payah Nak Berebut Coca Cola Lagi Taw!



Assalamualaikum w.b.t

Walaupun aku tak minum coke, tapi aku suka kreativiti depa nie. Sangat menarik bagi aku dan memang akan menarik minat pelanggan untuk membeli. Idea yang bernas. Pusing jer tin, akan terbahagi kepada dua. Kreatif jugak coca cola nie. :-) Apa-apa pon aku x minat nak minum coke sebab gas terlalu banyak. Tak suka. Pedih tekak2. Hihihi.







11 orang comel komen:

Shakirah Rosli said...

coke tak elok diminum lagipun syrkt coca-cola ni agenda yahudi actually. dah lama search benda ni

Zira Aziz said...

comel n kreatif..akk pn xgemar sgt coke..tp blh smpan bt koleksi..hehe

Cik Fie said...

tak elok minum coca cola .

Cik Fie said...

tak elok minum coca cola .

~IraNur~ said...

teruja pulak tengok kekreatifan dorang. Tapi tak suka minum. xD

وان نور آين said...

SALAM :)
nak tumpang tag GA yg saya join boleh :)

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/the-towel-cake-giveaway-by-ekmalyana.html

nice entry. goodluck. saya suka join GA doodle kat blog ni. comel2. harap akan ada lagi . TQ.

3no gr33ny said...

bagus juga sebegini utk elak ambil minuman bergas dlm kuantiti yg byk

Nurul Farahizzati said...

kreatif, tapi coke ni tak elok diminum..

NurainSuperr said...

senang cite minuman bergas tak elok diminum ^^

Sukma Haron said...

sorry tak minum coke...

anis Sk said...

gas coke kuat sangat . bahayo .T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...