06 June 2013

Jambatan Kedua Pulau Pinang Dalam Pembinaan RUNTUH !




Assalamualaikum w.b.t

Penyambung susur keluar Jambatan Kedua Pulau Pinang yang sedang dalam pembinaan runtuh dalam satu kejadian kira-kira pukul 7.15 petang tadi.

Runtuhan yang berlaku di Lebuh Raya Tun Dr. Lim Chong Eu berhampiran Batu Maung itu dikuatiri menghimpap beberapa kenderaan yang sedang melalui jalan berkenaan.

Anggota keselamatan sedang giat menjalan pemeriksaan untuk mengetahui jumlah kenderaan dan mangsa yang terlibat.



Runtuhan itu juga mengakibatkan laluan berkenaan ditutup untuk semua kenderaan.

P/S : huih..menakutkan. Hope semua selamat lah.


13 orang comel komen:

Anonymous said...

Ni kes DAP pegang pinang laa ni. Bala !!

Tengkubutang said...

cne leh runtuh.. berapa org agaknya yg tercedera

Nyamuk Terbang said...

aigooo.....xtahu pun nie..dkat ja...

Aimacomel said...

runtuh? harap2 xde kemalangan jiwa lah.

cik ketenangan said...

dengar citer 4 org maut...tapi tak pasti betol ke tak...

Unknown said...

Hey awak :) follow awak di sini :)
And then tag awak untuk giveaway kat situ

http://sitracey.blogspot.com/2013/06/ada-lagi-satu-giveaway-by-waney.html

LaLa mhdnor said...

bahaya bahaya bahaya, scary betul

Sukma said...

baru tahu dari FB malam tadi....bahaya nie....

Cheida_Mymee said...

berita pon bercaaggah ada kata sorng ada kata 4

nurains said...

bahayanya !

Anonymous said...

kesiannya :(

Cik Fie said...

bahaya tu .

Unknown said...

Sila baca ulasan saya dari sudut kejuruteraan awam dalam,”Teori runtuhnya jalan penyambung susur keluar Jambatan Kedua Pulau Pinang”.

http://hisemudinkasim.blogspot.com/2013/06/teori-runtuhnya-jalan-penyambung-susur.html