Last updated!

06 June 2013

Nora Danish Dilabel Sebagai Minah Rempit Akibat Ubah Gaya Rambut



Assalamualaikum w.b.t

Umum tahu sebelum ini pelakon genit, Nora Danish sering tampil dengan perwatakan yang comel dan ayu berambut panjang. 

Terbaru, menerusi laman Instagram milik pelakon tersebut, Nora telah memuat naik beberapa foto yang menunjukan gaya rambut terbarunya dan menerusi respon peminat di laman tersebut ramai yang mengkritik penampilan aktres jelita itu sehingga ada yang melabelkan dirinya sebagai minah rempit.



Oleh kerana terlalu banyak kritikan tidak elok dilemparkan keatas dirinya, Nora Danish akhirnya menjelaskan segala situasi yang berlaku menerusi laman Twitter, di mana pelakon ini menyatakan bahawa dia hanya mencukur sedikit sahaja bahagian rambut tersebut, bukan sepenuhnya.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh ????





P/S : Pakai tudung lagi comey :-)


7 orang comel komen:

Hanna Nabiella said...

iyupp, betul tu..pakai tudung lagi comel! huhu ^^

Bedak arab kokuryu! grab it now! ^^
http://www.farhanabiella.my/2013/06/bedak-arab-kokuryu.html

Noratiqah Adib said...

Agreed, pakai tudung lagi comel. ^^

Anak pak cik Azhar :) said...

betul2...pakai tudung lagi comel..

Ieyra Ghani said...

cukur sikit but still mencukur kan =_= perempuan cukur rambut HARAM ~ betul tu, pakai tudung lagi comel :/

MaYa MustWany said...

alahai cian dia ni -_-
moga2 terbuka pintu hati nya juga..

Cik Fie said...

setuju ! pakai tudung lagi comel :)

Cik Fie said...

setuju ! pakai tudung lagi comel :)