Last updated!

11 June 2013

Maryam Mazlieynna Mendakwa Ustaz Azhar Idrus Mengajaknya Berbuat Maksiat




Inilah pengakuan seorang gadis di akaun Facebooknya yang admin sendiri tidak pasti samada ianya benar atau tidak. Gadis ini dikenali sebagai Maryam Mazlieynna Mazlee kelihatan tidak berpuas hati dengan Ustaz Azhar Idrus dan telah membuat kenyataan terbuka di Facebooknya.


Persoalannya, jika apa yang diperkatakan oleh Maryam itu benar, kenapa tidak melaporkannya kepada polis sahaja? Perbuatan meraba dan mengajak berzina di hotel boleh dianggap satu jenayah besar. Kalau tak berani buat laporan dengan polis bermakna kenyataan gadis cantik ini adalah fitnah semata-mata untuk menjatuhkan imej Ustaz Azhar Idrus.

Berikut ialah printscreen kenyataan mengejut dari Maryam Mazlieynna Mazlee yang telah dikongsikan oleh laman blog popular. Admin ada cuba mengakses pemilik akaun Facebook ini namun gagal kerana telah pun di delete.

P/S : Fitnah akhir zaman..yang jahat di angkat..yg baik dihina.. 


13 orang comel komen:

Shakirah Rosli said...

Astaghfirullahal'azim...fitnah ulama' lagi..jgn main2 oii ya Allah..

Maria Firdz said...

tgk gayanya pun sy dh x percaya... nauzubillah, tak tahu dia agaknya azab menfitnah.. moga Allah beri dia hidayah...

najiah shaharain said...

tak de kerja la uai nk buat mcm tuh..xlogik

zaza nizam said...

subhanallah..

arifah said...

Perempuan ni tak tahu malu ke?MasyaAllah !

Are_Rull said...

apa la nk jd skrg ni ...

Berita Kaki said...

Ini FITNAH ! Mesti lapor polis.. tapi dia tulis kat FACEBOOK ! ini lah laknatullah sebenar .. ktuk dan fitnah ulamak sendiri ..dan yg jahat diangkat

S.K.A said...

cisss..publisiti murahan..dunia skrg..subhanallah..

Normi Nieza said...

no komen...

Cik Fie said...

Astaghfirullah

Cik Fie said...

Astaghfirullah

penyisir rambut said...

kena hack ke ape?

MaYa MustWany said...

kalau orang hack/bukan owner sebenar, kesian dia..


tapi kalau tul dia wat fitnah..berdosa besar..tak takut ke azab? -_-