Baca Entry Latest Nie Jugak!

03 June 2013

Pelakon Yana Samsudin Keliru Dengan 'Puting Susunya'?



Assalamualaikum w.b.t

La nie banya plak artis yang suka cari publisiti dengan mengeluarkan video, teks, gambar yang agak2 ehem ehem lah kan. Ada yang suka pakai seksi bagi nampak teeettttt. Ada yang buat video macam Sakinah hari tue. --> TEKAN. Kali nie si Yana plak. Aku minat dia nie. Tapi dulu la. Lepas dia berlakon ceta aku masih dara, terus jadi meluat nak tengok. Huhuhu. Tapi dia comey. :-)

Kenapa dengan tajuk entry kali nie. Okay memang terkejut gak dengan status terbaru pelakon jelita si Yana Samsudin nie kat akaun instagram dia. Kalau dia post di facebook, confirm beribu like nie. Dalam gambar tersebut, dia memegang dua botol susu yang dilengkapi dengan "breast pump" tu dan menulis

"Hurmm.. Mana kiri.. Mana kanan punya? Isk.. Haha!! :p"




P/S : Bila yana nak kawen nie. Huhuu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...