Baca Entry Latest Nie Jugak!

12 June 2013

Logo Fizgraphic Tercipta Juga


Assalamualaikum w.b.t

Wahh selama aku create blog www.fizgraphic.com nie, akhirnya aku berjaya jugak ada Logo sendiri. Duk asyik design kat orang ja sampai untuk diri sendiri pon tak pernah nak buat. Hahahaha. Dulu aku pakai watermark yang biasa ja. So lepas nie boleh tempek logo ni untuk dijadikan watermark rasmi untuk gambar-gambar fizgraphic. 


Nanti aku nak buat button badge lah logo nie. Nak hadiahkan kat follower-follower aku yang rajin mengomen kat blog aku nie. Hihihi. :-)


P/S : Komen la sikit wey..


27 orang comel komen:

Paly said...

terbaekk wooo! jeles2..

NurShabrina said...

nak ! :3

iAmCekbolat said...

greetings ! hahaha topeng guy fawkes jugokk :3

Shakirah Rosli said...

wah nice22..'black' je.haha

heirizalieyana said...

hebat,,dh ada logo sndri

NaJaH RaZaK said...

memey smart la (Y)

zakieazid said...

oshemm

Mohd Hakim Faiz said...

Nice logo , ia sangat menarik

Nao Mei said...

wah cantiknya adik :)

blubblub nizam said...

nak badgeeeeee...cantek logoooo depaa

Noor Aini said...

Nk copycat leh.. hehe :p

Nurul Farahizzati said...

wah... cool.. nak satu button boleh? hihi..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fizz. cantiknya! teringin nak buat watermark sendiri. buat tutorial sikit boleh dok? heheheee

cik yaya said...

waaah..dah ada logo ye apit.. :)

Alyn Roslan said...

cantik..

lala yusof said...

kreatif btul

yang baik Ishak said...

hitam putih.. penuh misteri tapi hebat!! :)

Jie Susanos said...

kemas2..

HAJAR said...

wah..smart..
yang penting Hitam..:)

fa sham said...

cantiklah ....mehlah follow

lollista.blogspot.com

FatinSy said...

cantiknya !

Sukma Haron said...

sharing is caring.....terbaik Apit...moga-moga dapat ler 2 @ 3 ker...anak-anak akak suka lol...

Cik Fie said...

comel gila . nak ! hahaha :)

Cik Fie said...

comel gila . nak ! hahaha :)

Kuazue Mohd said...

hahahaha..artwork somel..hrp after sulam makin osem....!!..LARIK !!!

MaYa MustWany said...

giler smart! tahniah.. :)

Dayah Danisha said...

Lama tak melawat .. Wahh ! cantik nya .. nanak satu .. Buat satu boleh ? hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...