12 June 2013

Logo Fizgraphic Tercipta Juga


Assalamualaikum w.b.t

Wahh selama aku create blog www.fizgraphic.com nie, akhirnya aku berjaya jugak ada Logo sendiri. Duk asyik design kat orang ja sampai untuk diri sendiri pon tak pernah nak buat. Hahahaha. Dulu aku pakai watermark yang biasa ja. So lepas nie boleh tempek logo ni untuk dijadikan watermark rasmi untuk gambar-gambar fizgraphic. 


Nanti aku nak buat button badge lah logo nie. Nak hadiahkan kat follower-follower aku yang rajin mengomen kat blog aku nie. Hihihi. :-)


P/S : Komen la sikit wey..


27 orang comel komen:

Paly said...

terbaekk wooo! jeles2..

Sabby 🌹 said...

nak ! :3

iAmCekbolat said...

greetings ! hahaha topeng guy fawkes jugokk :3

Khaulah Alazwar said...

wah nice22..'black' je.haha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

hebat,,dh ada logo sndri

Unknown said...

memey smart la (Y)

zakieazid said...

oshemm

Unknown said...

Nice logo , ia sangat menarik

naomei said...

wah cantiknya adik :)

Unknown said...

nak badgeeeeee...cantek logoooo depaa

AiniHalim said...

Nk copycat leh.. hehe :p

Zizie Zack said...

wah... cool.. nak satu button boleh? hihi..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fizz. cantiknya! teringin nak buat watermark sendiri. buat tutorial sikit boleh dok? heheheee

Adilah Asari said...

waaah..dah ada logo ye apit.. :)

Amaliena Ros said...

cantik..

lala yusof said...

kreatif btul

szi said...

hitam putih.. penuh misteri tapi hebat!! :)

jie susanos said...

kemas2..

Unknown said...

wah..smart..
yang penting Hitam..:)

fasham said...

cantiklah ....mehlah follow

lollista.blogspot.com

fatin said...

cantiknya !

Sukma said...

sharing is caring.....terbaik Apit...moga-moga dapat ler 2 @ 3 ker...anak-anak akak suka lol...

Cik Fie said...

comel gila . nak ! hahaha :)

Cik Fie said...

comel gila . nak ! hahaha :)

Kuazue Mohamad said...

hahahaha..artwork somel..hrp after sulam makin osem....!!..LARIK !!!

Anonymous said...

giler smart! tahniah.. :)

Dayah Danisha said...

Lama tak melawat .. Wahh ! cantik nya .. nanak satu .. Buat satu boleh ? hee..