17 June 2013

Pemenang Segmen Menang Topup by Fizgraphic



Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang dijanjikan, semua pemenang aku akan umum hari nie selepas semalam aku keluarkan senarai peserta. Ada jugak peserta yang komplen link takdak. Bila aku check dalam senarai komen, link dia tak pernah hantar pon kat aku, camna aku nak letak link dia kat senarai peserta. Alert la lain kali k. :-) Okay bawah nie ada 20 orang pemenang yang akan menerima topup. 

Sila tuntut topup RM5 anda kat --> TEKAN

No Peserta :
Jenis Kad Prabayar (Digi/Cel/Maxis) : 
Link Entry : 

SEMAK NOMBOR PESERTA ANDA --> TEKAN












TEMPOH TUNTUT TOPUP SELAMA 5 HARI SAHAJA!!!!

 TAHNIAH YE SEMUA!!


25 orang comel komen:

Unknown said...

n0 9 mmg dpt 2 kali ke?

Unknown said...

bukan 9,,,,n0 19 dapt 2 kali ke?

adarain said...

Tahniah semuaaa!

Aisyah said...

Huhu . Tak de rezki .
No.19 ada 2 .

QuraiStory said...

Alhamdulillah. saya no 26 :D

Adilah Asari said...

eh apit kenapa no 19 dan 43 ada dua kali?

Unknown said...

tahniah buat pemenang di atas

Cik Hijrah said...

no 19 ada dua.

Arni Nazira said...

Tak menang , sipi2 jer

Unknown said...

Tahniah! Eh, no 19 ada dua eh? ;p

Unknown said...

43 pun ada dua. Harhar

Khaulah Alazwar said...

tahniah kpd pemenang :) no 19 mmg ada dua ka ?

zazanizam said...

tahniah pda semua pemenang! bkn rezeki zaza^

Fatin Diana said...

tak sempat nak join haritu :(
tahniah semua

FathynRzk said...

Alhamdulillah.. saya nombor 32. terima kasih tuan blog !

Sukma said...

ala...tak der rezeki...tahniah buat para pemenang.....

Fakhruru said...

congratez yg mnang! ^^

dzafirahzain said...

rugi plak tak join -.-

szi said...

tahniah kepada semua pemenang
nampaknya no. 36 tidak mesra random... sedey :(

Cik Nor said...

tahniah..:)

Cik Fie said...

tahniah :)

Unknown said...

eh, alhamdulillah :3


mekasih dan tahniah !

Unknown said...

xmenyempat nak join benda nih hihi

Unknown said...

alaa.. amal xjoin ritu

ilya ireza said...

alahai . baru perasan harini :( no 54 . adehhh ~ sempat lagi tak ? haha