Last updated!

17 June 2013

Pemenang Segmen Menang Topup by Fizgraphic



Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang dijanjikan, semua pemenang aku akan umum hari nie selepas semalam aku keluarkan senarai peserta. Ada jugak peserta yang komplen link takdak. Bila aku check dalam senarai komen, link dia tak pernah hantar pon kat aku, camna aku nak letak link dia kat senarai peserta. Alert la lain kali k. :-) Okay bawah nie ada 20 orang pemenang yang akan menerima topup. 

Sila tuntut topup RM5 anda kat --> TEKAN

No Peserta :
Jenis Kad Prabayar (Digi/Cel/Maxis) : 
Link Entry : 

SEMAK NOMBOR PESERTA ANDA --> TEKAN












TEMPOH TUNTUT TOPUP SELAMA 5 HARI SAHAJA!!!!

 TAHNIAH YE SEMUA!!


25 orang comel komen:

azifah yazid said...

n0 9 mmg dpt 2 kali ke?

azifah yazid said...

bukan 9,,,,n0 19 dapt 2 kali ke?

Bahrain Ramlan said...

Tahniah semuaaa!

Nur Aisyah said...

Huhu . Tak de rezki .
No.19 ada 2 .

Nor Quraishia Ismail said...

Alhamdulillah. saya no 26 :D

cik yaya said...

eh apit kenapa no 19 dan 43 ada dua kali?

Yumida Huda said...

tahniah buat pemenang di atas

Halimaton Saadiah said...

no 19 ada dua.

Arni vanilla said...

Tak menang , sipi2 jer

Nabila Medan said...

Tahniah! Eh, no 19 ada dua eh? ;p

Nabila Medan said...

43 pun ada dua. Harhar

Shakirah Rosli said...

tahniah kpd pemenang :) no 19 mmg ada dua ka ?

zaza nizam said...

tahniah pda semua pemenang! bkn rezeki zaza^

Dianaa said...

tak sempat nak join haritu :(
tahniah semua

FathynRzk said...

Alhamdulillah.. saya nombor 32. terima kasih tuan blog !

Sukma Haron said...

ala...tak der rezeki...tahniah buat para pemenang.....

Fakhruru said...

congratez yg mnang! ^^

Nur Dzafirah said...

rugi plak tak join -.-

yang baik Ishak said...

tahniah kepada semua pemenang
nampaknya no. 36 tidak mesra random... sedey :(

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Cik Fie said...

tahniah :)

Fya Pelangi said...

eh, alhamdulillah :3


mekasih dan tahniah !

shasha yacob said...

xmenyempat nak join benda nih hihi

cik amal said...

alaa.. amal xjoin ritu

ilya ireza said...

alahai . baru perasan harini :( no 54 . adehhh ~ sempat lagi tak ? haha