Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

10 June 2013

Gambar Bayi Tu Bukan Anak Farid Kamil?



Assalamualaikum w.b.t

Gambar Bayi Tu Bukan Anak Farid Kamil? Pening...tak tahu apa sebenarnya status gambar yang dimuatnaik menerusi laman fanpage Farid Kamil semalam. Hihihi.


Ada juga yang berkata itu adalah anak saudara beliau, bahkan terdapat dakwaan adik Farid Kamil, Fadzil Zahari telah mengakui gambar itu adalah gambar anak beliau. 



Juga dakwaan peminat yang mengatakan melihat gambar terbaru Diana di Australia dan gambar terbaru Farid Kamil sendiri yang tidak berjambang seperti didalam gambar.



Sekarang ini, timbul persoalan, adakah fanpage tersebut benar-benar milik Farid Kamil atau dikendalikan orang perseorangan lain? Atau kita tunggu sahaja pengesahan rasmi dari Farid Kamil sendiri.


Untuk melihat sendiri laman fanpage tersebut sila copy n paste link yang diberi dibawah ini. 

https://www.facebook.com/faridkamil.fanpage

sumber dari : SINI


5 orang comel komen:

Budak Kampung said...

tdi dgr radio dyorg ckp 2 anak buah dia

3no gr33ny said...

macam2 hal

Mieza Jhaa K said...

Macam2 kalau dah femes..ramai orang nak ambik tahu

Sukma Haron said...

bikin ribut jer kisah dorang nie.....

Cik Fie said...

macam2 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...