Last updated!

05 October 2012

Alhamdulillah..Dah Terima RM500 Dari Says.My

Duit says nie aku cashout pada bila eyh. Lupa dah aku. Rasanya dalam tengah bulan 8 kalau tak silap. Hari nie dah 4hb Oktober kan. So takda la lama mana sangat nak tunggu duit dari says nie. Sebulan camtue jer. Okay lah kan dari nak tunggu duit dari blin. Bukan aku nak kata blin tak bagus, blin pown okay, setiap payment aku blin bayar cuma lambat lah. Tapi tetap dapat. Entry nie aku bukan nak story pasal blin, stop jap. Hihihi.

Okay, aku memang menunggu pon duit dari says nie. Cara untuk cashout, aku dah pown ajar di ENTRY SINI. Korang yang baru berjinak-jinak dengan says nie boleh rujuk situ kalau tak faham camna nak dapatkan duit dari says tue. Selepas akaun di says korang VERIFIED. Eh apit camna Verified tue? Tak paham la.. Verified tue cam kat bawah nie ha..


Then korang hanya perlu tunggu email dari Bank HSBC sebab bank nie lah yang akan anta invois dalam bentuk PDF kat korang yang akan masuk dalam akaun bank korang tue. Dalam sehari camtue ja duit akan masuk (kadang2 tak sampai pon 24jam). Semalam aku check2 email, wahh! hsbc dah pown anta invois. Dalam kul 12.30 pagi gak la baru anta. Sedap sikit hati nie. Hahahaha. Tapi bukak maybank, duit belum masuk, so steady dulu lah. Sebab memang nak pakai duit pown. :-) Contoh fail invois yang BANK HSBC antar kat korang mcm kat bawah nie. :-)


Then pagi tadi aku usha la maybank aku. Haaa tudiaaa..masuk pown duit dari says. I LOVE U lah says. Hahahaha. Nampaknya aku mcm nak aktif balik dengan says nie. Sebab says nie stabil..buat masa sekarang lah. :-) Bawah nie statement dari maybank aku yang duit masuk ke akaun aku. Jangan pelik lak. RM499 kan? Sebab caj dari bank RM1. Alaa sama lah kalau p cucuk kat ATM AMBANK, tapi korang cucuk kad maybank, memang lah cas RM1. Sama lah dengan benda nie pown. 

Masuk RM499.. Aku terus kuarkan RM500 tadi. Beli barang sikit. Hohoho.
Mesti ada blogger-blogger baru yang still lagi konfius pasal says nie kan. Korang boleh daftar kat SINI jer terus. Daftar free jer pown. Tak payah guna modal ke apa. Dun wory. Hahahaha. Kekadang org malaysia nak duit, tapi modal RM10 pown takut nak kuarkan. Tapi untung nak riban-riban. Memang bangang abadi sikit lah orang camnie. Haa amik, aku bagi yang daftar free, then korang jalankan kerja ja. Kerja camna? Korang hanya perlu share iklan macam nie --> http://sy.my/3uer Simple jer kan. Tak payah nak rumit2 bagai. Kalau korang rajin, dapatlah hasilnya. :-)
Banyak dah aku dapat hasil dari churp2 yang aku semadikan di entry lepas-lepas.

P/S : kecewa dengan churp-churp sebab RM150.00 hilang dalam akaun churp2.


25 orang comel komen:

DAIRI FARISHA said...

wah! banyaknye!!! :)

ayut said...

wahhh..bestla apit dpt byk gitu...huhu :) tahniah..nnt kumpul lg ea..

miz ruha said...

tudiaa... dapat duit lagi...
tahniah!! ^_^

@YUNID@TI said...

WAHH... UNTUNG LE... SERONOKNYA...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa masyuk dpt rm500... hahahaha

Mrs Velentine said...

aku punya still verified...tak banyak mana pun 125 jer..click nuffnng ko

Mira Adzlia said...

tahniah yer..sila belanja..hahaha

Phat said...

pit bawak2 la payung sedara ang yg jauh di mata ni pit hahaha..komen entry baru aku pasal bola tu

timm_bill said...

LEY la apit blnje..

Aliff Haikal said...

untuk blogger cam Fiz boleh lah cecah ratus-ratut ;)

Shasha Yacob said...

hmboii, banyak nya duit.

Shasha Yacob said...

hmboii, banyak nya duit.

Azza Afdzal said...

best nya dye,,,azza nak tunggu dapat bnyak tu jenuh...

shidaR said...

nice! pinjam 100 apit heheee :p

yayahnasake said...

bestnya dapat duit. blh blanja mcm2 :'(

Cik Que said...

wah..bestnye dapat dt..takyah nak letih2 cari dt lgi ni...^_^

Deqla manjew said...

rezeki tu alhamdulillah..bole la blanje? haha.. thx sudi follow deqla..deqla dah lama pun follow apit.. :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik nak reg jugak lah..tq sharing info ne^^

fieda said...

wah..byknyer masyukk...
mmg kecewa bangat sama kamu churp2..huhuhu..duit kak fieda ilang dekat rm200..huhuhu..langsung takdak mood dah nk share iklan..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

bestnyer...npe sy xgerk2 huhu..cianya...xckp comel kot nk interframe hehee

♥ Miss Hearty ♥ said...

untunglarrr..jeles neh ! :)

lady scooter said...

huiih...camne leh hilang tu?

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

Nurul Ain Atikah said...

Masalahnya, orang taknak klik. :(

Hiburan said...

best wooo RM500