Last updated!

10 June 2012

Payment Churp-Churp Yang Ke-3.. Alhamdulillah..

Sory korang. Tak updated blog semalam. Hihihi. Malas bebenor plak semalam nak updated. Sebab petang tue kuar g shopping sikit ngan my kazen, adik dan mak. Beli barang-barang dapur apa semua. Dalam kereta ada tanya mak pasal cek churp-churp nie "Posmen tak mai ka hari nie mak?" Mak pown jawab tak. Hmm pelik, invois bank dah dapat kat email, tapi cek lom sampai rumah. Takkan posmen tak jumpa rumah kot kan. Ke anjing umah sebelah halau posmen tue. Hmm. So biarkan jer lah dulu. Nie cashout yang ketiga. Yang keempat still pending. 


Before nie, ada dah anta kat pihak churp-churp tanya pasal status cek tue, tapi diorang tak reply lagi lah. Lepas shopping apa semua, terus drive balik. Balik rumah pown nak dekat maghrib gak la, masuk2 bilik, check email jap, churp-churp tak reply gak email. Pastue dengar walid ketuk pintu. Aik! Cek dah sampai dah. Hahaha. Panjang umur abang posmen tue petang tadi. Kelakar lak rasa. Hihihi. 

Daftar Churp-Churp Percuma di SINI
Nie merupakan cek yang ketiga oleh churp-churp. Semuanya dibayar oleh churp-churp. Hmm hari nie nak pergi clear cek nie kat ATM Deposit Cheque. Memang jumlah tak banyak mcm orang lain dapat, tapi sikit2 menabung, lama2 jadi Gunung Jerai (promote Kedah) jugak kan. Hohoho. Kalau korang nak join jugak, korang boleh join kat SINI okay. Daftar dulu, pastue ikut jer step2 dalam tue. Kalau tak faham, tengok tutorial yang apit sediakn kat bawah nie ha. 
Hmm tapi kalau nak buat duit online a.k.a duit poket nie, korang kena lah banyak2 bersabar. Jangan la bila duit sesen pown xdapat, korang terus nak stop, pastue perli aku "Apit takpa la femes, ramai orang klik" wakluu la femes..hahaha. Apit nak dapatkan 1 klik pown jenoh mintak kawan2 klikkan. Peace. Usaha kena ada beb. Jangan korang cepat nak putus asa. 20sen tue kalau lama2 simpan, beribu2 leh dapat taw. Contohnya mcm Says apit. Baru jer cashout RM500. ---> http://bit.ly/KT6UTt Skang nie baki akaun mcm kat bawah nie dah.

Daftar Says.my Percuma di SINI
Kalau korang nak main ngan benda nie, korang kena lah bersabar sikit. Jangan la cepat nak melenting bila duit tak masuk. Pastue mula lah nak rasa meluat lah, tipu lah. Tipu apanya, kena sabar sikit lah. Korang buat camnie ha --> http://bit.ly/KT6UTt Tak percaya, tanya Jutawan Klik kat Malaysia nie. Pergi beli buku Jutawan Klik. Banyak tips. Hihihi. Hmm okay lah. Merapu meraban banyak dah nie. See u next entry plak. Salam. Assalamualaikum. Peace.

p/s : Tahniah buat penyokong German sebab menang, nantikan Spain plak ye. :-)

20 orang comel komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

gila ah sampai 500. satu satu pon takde. harap kat nuffnang je

Sharon said...

Weh banyak tu! Tahniah!

Nyamuk Terbang said...

wah srnknya earning asyik cash out jerp

ayut said...

banyak ye rezeki kamu...mesti best kan bila dapt.ayut gak tak dapat2 :(

Asilah Sahira said...

TAHNIAH,Walaupewpun..sllu ingt kan diri utk bersyukur :)*/

shida'R said...

terbaik lah kawan!

Sally Yatiey said...

Banyaknyaaaa, ehehe. Tahniahhhh ^_^

cweet pinky said...

nak jugak tp malas , cmne nih ? hehehe

Izzati Syazwani said...

Alhamdulillah :)
Rezeki Bro Apit.

Marliyana Mayamin said...

bole lah belanja..hihi..=P

MyDiary said...

Macbook satu !! hahah . Psot haghi ni jugak tau ! lalala~

Fariehan Ibrahim said...

waaaa..masyuk nyeh! thniah2 :)

SuparMan SuaRez said...

Fuhh cepat nyee Naik total earning says apit oi...bagi Tips sikit...
Saya dah masih berbulan2 masih bgitu2 gak...awak nie tak sampai seminggu dah dapat 500..fuhh

Aina Mansor said...

woahhh banyaknyaaaa ! tahniah :D
datang sini berkhidmat sbg follower no 7788 , weeeee ^^

Misz Azney said...

aduii. . best nyerr. ..mizs bru je cashout earn churp2 yg fes,tu pon lom smpai lgi. . hik3. . kne tggu bulan 7 nie ler. . xsabar plak

onie said...

fiq punya says terbaik !

mumui said...

wahhh... banyaknya sampai rm500+.... hehehe

PrinceMirulJr said...

wow! gmbaq aku ada kat situ derrr....
yang kat says.my gambr kartun (vector) tuhhh... ^^

Misz Mieza said...

GERMAN menang! Weeeewooo! Hahaha! Ceh, menyimpang plak komen MM nih.. Btw, tahniah dapat cash out dari Churp2! Betul tu, nak dapat satu klik tu bukan mudah.. Kena banyak bermain dengan kreativiti jugak.. Walopun tak banyak dapat sumbangan klik dari kengkawan, but still Alhamdulillah.. Sikit2 pun rezeki walaupun tak dapat nak cash out lagi.. Teruskan usaha! Yeah! ^^,

Alynn Nyzaa said...

tahniah abg apit! beznye...huhu :D