Baca Entry Latest Nie Jugak!

12 June 2012

Freebies Doodle Lelaki Bersolat Comel

Hai korang. Lambat update belog plak hari nie. Tak larat gila nak update hari nie. Sejak Euro dah start nie, agak liat nak bangun pagi. Hihihi. Nak update blog lagi lah malas tahap cipan. Update freebies jer lah hari nie. Boleh kot kan. Sebenarnya tadi Photoshop apit ada problem apa ntah. --> http://bit.ly/L1YhDZ Tetiba proses nak kaler jadi problem. Sakit hati kot. So nie jer lah yang termampu nak buat.
Boleh tak korang KLIK jap --> http://bit.ly/KANoq0
Yang warna oren kuning atas nie saja testing jer. Nak tengok sesuai ke tak campuran warna. Kalau okay, nak try campur2 warna plak nanti. Hihihi. Hmm ngantoknya. Pukul 2.45 awal pagi besok bola lagi. Hahaha. Makan bola, tido bola, lukis bola. Peace. Korang, nak mintak jasa baik untuk tengok --> http://bit.ly/L1YhDZ Thanks bebanyak ye korang. Nanti apit lukis banyak2 lagi okay! Salam.

16 orang comel komen:

Nurain Nadhirah said...

ambik satu ye.. :)
trima kasih..

Cik Lyeen said...

beriman doodle ni..bagus2..:) comel je songkok tu..:D

Azhafizah[フィザ] said...

khusyuk solatnye...

psstt..doodle apit sentiasa comel

Solehah Shamsuddin said...

Comeynye doodle.Apit,cmne Apit wt kaler campur tu ye?bleh ajarkan x...

LELAKI INI said...

cumle, cumel n cumel sgt!

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

comelnyee :)

nabByla said...

comelnya doodle.. leh la watkan utk saya satu. hik3 !


follow sini.. ;)

YUYU ◕‿◕ said...

Comel nyee . :)

Peyan Sanstaro said...

Comel..
Wah, kemain bulu mata panjang...
Huhuu~

Peyan Sanstaro said...

@Peyan Sanstaro

Tambah satu comment ya...
nak ambik 1 ekor ya..
nak buat DP dkt fbk..
comelll... ;)

Maisarah Azmi said...

comelnye...

Xiao Xandria said...

amik satu yea .. tq

PassionBite said...

khusyuk betul dia solat hehe!

Anonymous said...

nak amek 1 ye,tq..
btw,,comey eh

hazdnul shafina said...

assalam..amik satu :)

Nurul Yuyu said...

ambik satu,thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...