Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 June 2012

Keputusan Germany VS Greece Suku Akhir Kedua Euro 2012

Hhahaha. Awal pagi tadi Greece jadi lauk sambal petai dengan Germany. Apa yang aku tengok pagi td, time 1st half, Greece men bola macam budak sekolah pown ada. Tapi budak-budak sekolah pown, German dapat sumbat sebijik saja untuk 1st Half. Then 2nd half, Greece dapat suntikan semangat dari coach maybe, dapat sumbat gol sebijik. So seri. Memang semngat dah nak tengok sebab aku sokong Greece. Hahaha.

Tapi ntah camna, German jadi kuat pelik lak tetiba, dapat boh gol lagi 3 bijik. So menjadikan German mendahului dengan 4-1. Wahh memang nak tutup tv dah rasa. Hahahaha. Minit ke 88, Greece dihadiahkan dengan sepakan penalti oleh pengadil perlawan. Golllllllll. Kalau tak gol, memang nak tutup tv dah. Nasib gol. So jadi 4-2 sekarang. Apakan daya, masa tak mengizinkan, tamat perlawanan. Germany layak ke pusingan separuh akhir. Jom tengok Video di sini --> http://bit.ly/LI6P1q


Dengan kemenangan yang dicatatkan oleh Germany nie, maka German pasukan kedua yang layak ke peringkat separuh akhir yang akan berlangsung nanti. Kemungkinan lawan Germany nanti ialah pemenang perlawanan di antara England dan Italy. Besok pula perlawanan antara Spain menentang France. Agak ketakutan sikit nampaknya. Hahaha. Harap2 Spain menang. Peace.

13 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

Terbaeekkkk ENTRY LAUK ni !! hihihih . SPAIN forefer !

Aien_Aen said...

Yeayy Spain menang ..
Ehh silap.. Jerman menang ..
Tahniah Jerman, hope bertemu Spain di final ,,baru best

Snow Yuki said...

Go Spain!!!! [Semangat waja ni] :D

Hafizzi Aziz said...

Hihihi. Lauk2 pown, ada jugak 2. Hihi.

Hafizzi Aziz said...

Mintak2 mulut ain masin. Hihihi.

Hafizzi Aziz said...

Spain kena menang.

eyka said...

Yeeessss !! Germany menang woooo .... cayalah !! hahha ... :D

Hafizzi Aziz said...

Hahahaha. German memang hebat. Tak dinafikan. :-)

Cik Penguin_Solehah said...

4 ever jerman <3 ^_^

farhan said...

germany mesti saya sokong dari dulu lagi..

Deq's Qienz said...

salam fiz, cmna nak doodle akak tuh bley buka..sy wat xleh tgk pon..tlg ajarkan jap..tak pnsy la sy buat :( dah 2kali jadik gini

eyka said...

bunyi macam kecewa je apit....hihihiiii.....rilex2....SPAIN masih ade,,jgn risau,,sokong SPAIN and GERMANY !! yeeaahhh !! :D

eyka said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...