Last updated!

24 June 2012

Ustaz Azhar Idrus Di Astro Oasis Mulai 3 Julai 2012

PENDAKWAH bebas yang juga merupakan penceramah terkenal Ustaz Azhar Idrus akan bersiaran di Astro OASIS mulai 3 Julai 2012 ini. Ustaz Azhar Idrus yang kini menjadi fenomena anak-anak muda itu akan bersiaran sebanyak tiga hari seminggu iaitu pada hari selasa, rabu dan khamis secara langsung pada pukul 7:30 petang diikuti siaran ulangannya jam 11:00 malam. --> http://bit.ly/KCA0R1

Tentu sekali ini merupakan berita baik kepada peminat-peminat ceramah agama ataupun kuliyah santai yang disampaikan oleh penceramah yang kerap berjenaka ini. Oleh itu jangan lupa, mulai 3 Julai ini, jam 7:30 petang tekan channel 106, Astro OASIS untuk mengikuti program bersama beliau. Sampaikan juga kepada ahli keluarga, rakan-rakan, jiran tetangga dan sahabat handai, semoga perkongsian ini memberi manfaat yang besar ganjarannya di sisi Allah SWT. Sumber : freemalays.blogspot.com

p/s : Ada jugak yang hina Ustaz Azhar Idrus. Oh sungguh bodoh. Kesian. 
|
|
v


14 orang comel komen:

Hanaa Daud said...

Yeah! Ustaz Azhar ada di Astro Oasis! Terbaikk :) Tak sedar diri ke apa orang yang hina Ustaz Azhar tu. Ish3. Erm, minta copy dan saya credit ya! :D

Hafizzi Aziz said...

Yeah. Silakan. Hihi. Hmm memang ngok pown org yg hina tue.

MissThe3Dara said...

Astaghfirullahalazim , manusia akhir zaman. Ulama' dikutuknya.

Terima kasih atas pengumuman penting ni. hehe :)

MawardiYunus said...

yeay yeay yeay

sHiMi sHinHae~ said...

wah ,,ustaz da ad kat tv ! :D
ad jugak ea org mcm ni ?hina2 plak ..ishh !

cendol said...

waahhh baguih2 ! ustaz sempoi ni tapi penerangan yg baek.awesome..
ok baru ingt..Cendol tak de astro..haha =.=

cendol said...

org yg hina Ustaz tu sebab dia bengang kot ustaz nyanyi BN gilaaa haha
:P

Hafizzi Aziz said...

Ya. manusia akhir zaman. Nanti dia mati, sapa yang dia nak cari? Orang masjid jugak. Ulama' juga dihinanya. Berat66

Hafizzi Aziz said...

Hihihi. Yeay belako.

Hafizzi Aziz said...

BN memang gila. Hihihi. K-Pop dihalalkan. Ceramah agama dikatakan mundur. Ayoyo.

Hafizzi Aziz said...

Jangan lupa tgk nanti. Ramai2 belajar ilmu agama. :-)

LydSunshine said...

Ei, kenapa le buat time 7.30pm. Tapi takpe la.. bleh jgk tgk ceramah ustaz dari rumah. Astro terbaik...

eyka said...

yeaaahhh,,ustaz azhar idrus ade buat ceramah kat oasis.... dapatlah tengok nanti.... before ni kat TV al-hijrah ade ustaz don,skrg ni ade ustaz azhar lak.... wooww,,BESTTTT.... orang yg hina ustaz tu,,hanya allah je yg dapat balas perbuatannye tu.... :)

Nur Lavender said...

Alhamdulillah..