Baca Entry Latest Nie Jugak!

28 June 2012

Spain Layak Ke Final Euro 2012. Yuhuuuu!!

Hahahaha. Akhirnya penyokong-penyokong Portugal awal pagi kena boo ngan aku. Sory sebab lambat lak nak upate pasal Spain menang dan layak ke awal pagi tadi. Perghhh memang mendebarkan betul game pagi tadi. Ternayata sangat sengit. Banyak gak peluang-peluang yang Spain ada tapi gagal nak sumbat gol. Sakit hati gak tengok. Nasihatkan kepada si CR jersey 7 tue, bersara jer lah. Kaki hang dah takdak luck tue. Hahahaha. Gaya jer lebih. Huhuhu. --> http://bit.ly/L10a6e

Hahahaha. Tudiaa dengan bangganya pakai jc SPAIN kat kedai mamak. Nasib baik lah menang. Kalau kalah, huih, mampos aku kena boo. Hahahaha.

Nama dia Ajit. Sebelum game start, keja paku aku ja. Kata SPAIN kalah la, apa la. Panas jer dengar. Haa amik hang. Kalah terus. Kuang3. Lek la der. Sap Kok Lu. Peace.

Nie kazen apit. Amai dah kenal kan? Si paitkeding.blogspot.com. :-)
Malam nie lak German VS ngan Italy. Perghhh game tobat syiook nie. Tapi malas layan kat luar. Layan kat TV3 jer malam nie. Rancak sikit. Okaylah. Tue ja kot nak update. Babai. Salam.

17 orang comel komen:

steffany daph said...

sya nak spain menang :D

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Yana sokong GERMANY:)

Lady said...

sayang spain tooooo..

Aien_Aen said...

Semoga Spain dapat jadi JUARA EURO..
Mase mule2 lwn pown membe2 belake panaskan ati kate spain kalah la ape lah..hah ambek !! Padan muke CR x sempat sepak..hahah

Alynn Nyzaa said...

aish lemah betul alin bab2 bola ni..huhu~

Hafizzi Aziz said...

SPAIN mesti menang. hahaha

Hafizzi Aziz said...

Booo sma germany. Hihihi.

Hafizzi Aziz said...

Mesti. hihihi.

Hafizzi Aziz said...

Yeah. Kena JUARA. hihi. CR kena bersara dah tue, Haahaha. Kaki x dak luck.

Hafizzi Aziz said...

Hihihi. Biasa la tue pompuan. :-)

eyka said...

eyka dah agak dah msti SPAIN menang punye.... malam ni,,GERMANY vs ITALY pulak.... eyka sokong GERMANY.... kalau GERMANY menang,,masuk final fight dgn SPAIN,,nanti final eyka sokong SPAIN lah.... ape lagi,,feveret team tu.... ahhahha .. :D

Pecinta pink^^ said...

yeahhh..spain menang..viva espana..hakhak(^_^) tak saba menanti final..

farhan said...

spain menang pun tak best penalti.tu pun nasib je..apapun HARAP jerman akan balas dendam pada spain dan menang euro kali ni..

Aisyah Hazwani said...

Frust giloo Portugal kalah. :(
Takpe. Harap JERMAN mng.
Boleh bls dendam dekat SPAIN.

niedaida said...

yehhh!..same la kite sokong spai..
go go go!!

Asyiqin Haulisah said...

yahuu spain menang. walaupun tak tgok tp tahu result je.

Farhanim said...

walau macam mana juga spain tetap menang .
go spain go spain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...