Baca Entry Latest Nie Jugak!

16 June 2012

Oh Suka Sungguh Kalau Sekali Sekala Lepak Camnie..

Hai korang. Dah berhabuk dah blog nie. Rasa macam dah lama plak tak update blog. Tempahan doodle dah bersepah. Baru bercuti 1Hari jer pown, dah macam2 benda tertunggak. Hmm pasal doodle untuk pemenang pown tak buat lagi nie. Wahh! Aku dah jadi bz mcm bapak menteri dah nie. Hahaha. Lupakan lah doodle pasal tue. Nk story sikit pasal kemarin dulu. Waahhh best!

Sekarang ngan tengah demam bola, then awal pagi Jumaat SPAIN lawan. Macam yang hampa taw la, apit fans Spain nie. Tengok DP Facebook la boh. So plan last minit dengan membe nak kuar tengok bola kat penang then Overnight kat sana. Kuar dari rumah kul 11.30 malam terus ke Kulim nak amik member kat sana. Nama Shah. Budak Kelate nie. Hahaha. Then kol 1 pagi gerak terus ke Pulau Pinang. Roger plak member yang ada kat Gurney. Sampai Gurney kul 2 pagi. Then amik membe apit nama Dolah.

Lepas tue 4 orang kami cari kedai mamak area Gurney Drive tue jer nak tengok bola. Tengok punya tengok, dan akhirnya Spain menang 4-0 dengan Ireland. Wahh daripada lapar terus jadi kenyang. Hahaha. Pukul 4.30 pagi gerak cari Hotel plak. Sembang2 dulu dalam bilik hotel. Tido dakap2 plak kami. Dah macam gay dah. Hahaaha. Aku tulen la. Then keesokkanya plak. Tengok lu gambar bebudak nie pakai topeng anonymous nie. Apit drive, depa sonok2 duk snap2 picture. Wahh panas hati ja rasa. Aku sekeh jugak sorg2. Hahahaha. (Penyamun semua nie)


Pastue nak tengok Movie Snow White And The Huntsman kat QB (Queensbay) tapi apakan daya, Aircond Hall untuk movie tue plak dah lingkup. Ayoyoyo. Nak gerak p tepat len memang alas dah. Tak cukup tido kot.  Tengok jerlah movie Bohsia 2 (terpaksa walaupun tak suka tengok ceta melayu). Before tunggu ovie nak start, layan dulu basketball kat tempat game tue. Hahaha. Memang feveret pown setiap kali datang tempat game camnie. WAJIB main nie. Kelakar jer. Quality Video : Galaxy Tab jer.







Sila tunggang terbalikkan lappy anda. Hahaha.

Movie pown start, tengok punya tengok, memang dijangkakan filem Melayu agak bosa. Tapi part watak Keting best. Lakonan sapa ntah. perghh bahasa mcm budak sastera beb. Tapi ayat2 dalam tue boleh dikatakan agak "murtad" la bagi aku. Tapi lakonan untuk menyedarkan masyarakat dimaafkan kot kan. Habes tue, gerak ke Gurney Drive balik. Nie ada la sikit video nak share ngan korang. Jangan gelak lah no. Aku speaking Kedah. Hahaahha. Salam.







Satu Lagi Artis kat sini --> http://bit.ly/KPTanM


16 orang comel komen:

deqjamucuxx said...

haha :) best kan men basketball tu .
deqja rajin gak main . tp sllu fail ! huih ~ hihihi

Azhafizah[フィザ] said...

pg jalan pun bawak topeng tu ke apit?hehe..amboihh sakan na.

Iza Zaty said...

wahh, best nye g penang. cantek topeng anonymous ni . harharr

SuparMan SuaRez said...

Mohon Tingkatkan Prestasi Permainan Basketball Itu Lagi..Hahaha

lyana kamal said...

Gurney Pargon nampak hebat sangat! bila la nak sampai sana tu XD

Ahmad Haziq Azlan said...

mana nak cari topeng tu

Cik Kay Jue said...

seronoknye... huhu..

Che Rosliza Che mat said...

Seronoklah melepak kat Penang...Kenapa muka hensem di tutup...dah jadik cam Bandi Amuk dahhhh...hihihi

CiK FizA said...

topeng tuh memang selalu ada ngn apit ke? Ngee :DD

Syarafi[skyforce331] said...

apit ada kt peneng kee...awat tak cakap bole jumpaa. :D

btw...suma muka tutup camana nk kenai..haha XD

Aida Omar said...

macam best je gurney tu.. wa.. nak pi..nak pi..hehe.. tudia apit makin comey aida tgk :P hehe

eintan nurfuzie said...

huhu.. sehari x bukak je kan..dah bertimbun2.. anyway thanks doddle tu...yepi!

Maizan Kamilan said...

nice blog

jom follow saya
http://maizanhandmade.blogspot.com/

Deq's Qienz said...

awk komen ape kt blog akak dik..akak xbley buka pon :(

Sue-Rya Qistina said...

haha..smart betol pakai topeng tu! :D

sheila said...

haa skrg dh tau dah...sape yg nmpk org pki topeng cm tu duk merayau2 xda org lain lagi melainkan apit n the gang jer hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...