Last updated!

07 June 2012

Tutorial Photoshop - Mewarna Doodle Versi Euro (Video)

Hai korang! Euro bila? Besok kan? So semalam buat tutorial mewarna doodle versi Euro. Cartoon Euro nie bukan maskot Euro 2012. Dulu pernah buat dah kan cara nak mewarna doodle guna Adobe Photoshop. Kalau nak tengok tutorial tue, meh SINI. So apit buat versi video plak. Usha jer kat bawah nie.



Mesti korang tak berapa nak paham sangat kan sebab apit banyak guna shortcut di keyboard. Tak pandai lagi nak edit buat text di video tue. Nanti mungkin semua tutorial yang susah2, apit akan buat video tutorial ja. Tak lah susah sangat nak print screen bagai. Hihihi. Untuk video yang lain, korang boleh usha jugak video kat bawah nie :-)

Lebih lanjut di ---> http://bit.ly/NFIZnH


Lihat juga Video di ---> http://bit.ly/MfU2UN

2 orang comel komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

bagusnya

Aden Boy said...

baguslah apit ada buat video, senang sikit cara nak mewarna :) kalau baca jer memang tak faham sangat. hehe ^_^