Last updated!

09 June 2012

Freebies Doodle Euro 2012 (Demam Bola)

Hai korang. Ramai kat facebook nak doodle Euro nie. So apit nak bagi free jer lah kat korang doodle2 nie. Kesian palk kat korang nak doodle Euro nie kan. Tapi diharapkan korang jangan buang atau edit nama fizgraphic tepi tue okay. Amat kecewa lah kalau korang buang. Huhuhu. So semua ada 16 negara yang layak ke Euro. Korang ilih la negara mana yang akan layak ke Final nanti okay. Apa2 pown apit tetap SPAIN. Hahahaha. Peace.
Semua kena tengok ---> http://bit.ly/KT6UTt

Korang jangan nak edit buang nama blog apit tue taw. Harap dapat bekerjasama lah ye. peace. Kalau nak amik, sila tinggalkan komen korang atau jejak di cbox k. --> http://bit.ly/KT6UTt Nak tengok berapa org yang sokong SPAIN atau sokong team lain. Hohoho. Okay lah korang. Salam. Daa.

24 orang comel komen:

NurFarizan.com said...

ni untuk doodle lelaki je Apit.. cer design untuk doodle perempuan pulak .. amacam..

Ahmad Haziq Azlan said...

go go go
spain
hahaha

Nurain Nadhirah said...

comel..ambik 1..

Detektif Comel said...

Apittt! Amik Netherlands k :)

Nyamuk Terbang said...

xskong spain...england <3

Aien_Aen said...

SAYANG SPAIN <3

Noor said...

comel la..

Solehah Shamsuddin said...

Apit,klu la Apit design doodle perempuan,msti ramai yg suka. :)

AiDa SyaFiQa said...

apit aida amik tau... SPAIN sebab baju die cantik..hahahaha :P

*tak layan sangat euro..tpi ok2 lah...vote for spain..hahaha

AiDa SyaFiQa said...

hahahha..silap la apit~~ :P

bju german yang cantik :D

+++uchi+++ said...

uchi ambik 1 yea apit...germany 1...

Aeman said...

ambik 1 jerman...hehehe..thanks...

Fendy said...

dah amik..Holland..yeah! terima kasih

Ayuni Yusop said...

Nak ambil germany k..
terima kasih bebanyak!!^^

Nur Era Syahirah Ibrahim said...

ambil satu yang baju merah tu .comel sangat . thanks :)

❤ miss.amy ❤ said...

yeay sy amek portugal <3

zalikha ramli said...

hehe go spain..go oranje... luv VP walpn 1st lwan klah ngn denmrk 1-o

izzati azman said...

amek germany :D

PuQa PyQa said...

kite ambik spain satu...
doodle girl xde ke? hahah

Farra said...

nice lah. sayee amek germany ye. :))

[kotakhati] said...

assalamualaikum ^^
sy amek 1 deh..tQ

Kewchik Kata said...

Ambil germany, nak buat DP fesbuk.

Nur Afikah Shuhaimi said...

nak :)

Ayna-Missschool said...

pit.. kite same lah.. Spain Forever <3..