Last updated!

02 June 2012

Koleksi Gambar-Gambar Himpunan Hijau Di Stadium Darul Aman

Hai korang. Nak update sikit pasal Perhimpunan Hijau ke Putrajaya semalam yang berlangsung di Stadium Darul Aman, Kedah. Perghh ramai beb. Suka tengok. Yang paling penting, takda pown perempuan yang freehair kat sini. Sukanya dekat dengan Ulama. Alhamdulillah. Anak muda mahukan Islam. Ada puak-puak satu tue cakap orang pergi perhimpunan nie sebab nak tengok Ustaz Azhar Idrus jer. Helo boh, lu bengong ye..Ustaz Azhar Idrus pukul 6petang sampai 7mlm. pastue stop. Gambar bawah nie boh. Tak penuh lagi boh. Sabar sabar. -->  http://bit.ly/LcMoYF


Mana ramai pown. Perhimpuanan K-Pop lagi ramai. 2.4 juta. Kelakar aku dengar. Hahahaha. Biarkan dia terjun dengan labu-labunya. Jom kita tengok gambar-gambar perhimpunan semalam. Eh tak ramai pown la. Dalam 5K jer nie orang. Eh jangan lupa google tengok Stadium Darul Aman leh muat berapa orang ye. Seat saja. Pastue tolong tambah yang keluasan padang jugak okay. Pandai Math tak? Ke failed dulu. Oopps! Sory. Tercakap benar lak.
sumber dari facebook dan kedahlanie

Yang paling lawak, ada blog-blog pro-kerajaan yang post gambar2 perhimpunan masa perhimpunan baru start dan masa program dah habis and orang berpusu keluar stadium. Hahaha. Taknak terima kenyataan ke bang. Takper lah. Biarkan jer lah. Kita lihat sendiri. Yang pentingkan kita tak ramai dengan K-Pop dan hiburan yang melalaikan di bulan Rejab nie. Walaupun aku takpi semalam, aku ngan ngan geng2 lain tengok LIVE stream semalam di internet. Bersemangat pakaian hijau. Ucapan YDP Agong Sempena Ulangtahun Kelahiran Baginda. Patik Rakyat Jelata "Melihat Hijau". Moga Dipanjangkan Usia Tuanku. Daulat Tuanku !!!

7 orang comel komen:

NAL said...

alhamdulillah.

Dear KHY said...

nie kalau mengundi boleh menang nie tengok punya la ramai pakat mai :D

Emma said...

Hijau Itu menawan... :) Semoga mereka2 yg lain mendapat hidayah Allah..

cik eiyQa said...

takbir!! Allahuakbar!!

Lelangit Biru said...

Alhamdulillah. Memang ramai sangat yang hadir semalam. Nak-nak plak time waktu malam. Subhanallah tidak perlu kata di photoshop gambar-gambar yang ada sebab memang realiti ramai. :) Waktu petang hujan rahmat dari Allah. Sangat lebat ramai juga yang hadir. Sanggup redah dalam hujan. Memang terbaik la mereka semua nih. Majlis yang baik sudah pasti diberkati oleh Allah swt.
Takbir !!! Allahuakbar !!!

Atirah ★ said...

Eah² , bendera Terengganu pom ada ke ? hehe , saya org teganu . :D

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

KU LIHAT HIJAU :) LOVE <3