Baca Entry Latest Nie Jugak!

06 June 2012

Alhamdulillah.. 6 Hari Jer Dah Dapat Payment Dari Says

Hai korang! Baru-baru nie apit dah menang hadiah Giveway dari Says.my kan. Kalau terlepas baca entry tue, korang boleh tengok kat SINI k. So hari nie dah dapat payment dari Says. Alhamdulillah. Cepatnya says bayar payment kat blogger. Thanks Says. Says memang cepat buat kerja dan pembayaran dorang setakat nie memang paling cepat sekali. Kalau nak daftar, korang daftar kat SINI dan log in guna facebook. 


Ha lupa lak nak bagitaw korang, hujung bulan 5 apit cashout says. Apit cashout RM500 sebab limit untuk cashout dalam akaun says adalah RM500 ke bawah. So kalau korang dah kumul earning RM502 pown, korang hanya leh cashout RM500 saja dan baki RM2 tue akan dibawa ke bulan hadapan lah. Eh lupa lak nak gtaw, pihak says akan amik RM1 untuk dorang proses pembayaran kita. Kalau cashout RM100, korang akan dapat RM1. --> http://bit.ly/KPTanM Macam tak percaya lak dah dapat payment dari Says nie sebab 31hb Mei cashout, skang 6hb Jun dah dapat payment. 6 Hari jer kot. Gila cepat. Kalau churp-churp atau Nuffnang kena tunggu sebulan 15hari camtue baru dapat payment. Alhamdulillah. Rezeki bulan nie. 
So baki dalam akaun Says ada lagi ......
Kalau korang nak join, korang daftar --> http://bit.ly/HImlvr
Bila dah siap daftar, korang share iklan dalam Social recommendation taw. Share di facebook atau twitter. Kalau korang tak faham apa-apa, korang boleh tanya apit di facebook, Kita boleh berkongsi-kongsi ilmu nie. Untuk tengok yang lain, korang boleh tengok kat SINI ataupown SINI. Itu saja untuk hari nie. Daa.

27 orang comel komen:

DiDi said...

wah..murah rezeki apit...

Azza Afdzal said...

mak oiii seribu lebih...serius terkejut tau...

Asilah Sahira said...

tahniah...pi cmne boleh dpt ye? Kongsi2 la ilmu siket :)

Mk Syahir said...

mohon belanja wa..cakap banyak tarak!hahahahaa

shania said...

saya dah join . tapi ta dpt earning pun?

Cik Rongoks said...

sgt murah rezeki :)

Nyamuk Terbang said...

wah beriban..kiter dri dlu asyik rm10 ja pn..haha

Hafizzi Aziz said...

@DiDi Alhamdulillah.

Hafizzi Aziz said...

@Azza Afdzal Jangan tekejut. Sikit2 lama2 jd bukit. Hihihi.

Hafizzi Aziz said...

@Asilah Sahira Tukar2 link ngan kwn2. Post di facebook dan twitter.

Cik Jajika said...

Bagus2...boleh buat kenduri ni..hehe

Hafizzi Aziz said...

@Mk Syahir Jom2. Bila2 Turun mai SP. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@shania Share iklan tak dalam tue? Share social Recommendation.

Hafizzi Aziz said...

@Cik Rongoks Alhamdulillah.

Poktekz said...

tahniah-tahniah!!
murah rezeki hang..

AmirahSyafiqah ♥ said...

wah.. tahniah.. seribu lebih tu o.O

AmirahSyafiqah ♥ said...

wah.. tahniah.. seribu lebih tu o.O

Busyra Bt Takiyudin said...

wah banyaknya apit.. say ni pown ikut klik jugak ka? mcm churp2 ?

Ikr@m said...

congrats bro.bersosial sambil menjana pendapatan sampingan. :-)

LydSunshine said...

Banyaknya apit... Kalau share iklan tu, orang perlu click tak utk dpt earning?

Misz Mieza said...

wah! Cepat ye Says buat payment.. MM baru daftar tadi.. Hewhew.. Harap2 murahlah rezeki jugak.. =)

Sho Reen said...

Pergh..seronok giler~

aimi said...

apit kite dh dftr tp nk dpt kn iklan 2 kite xreti lah =(

Cik Lyeen said...

untung lah....erm...kita try buat iklan...RM 0.00 jer kat akaun..uwaaaaaaa ..T_T

hazanis said...

Banyak tuwww..:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

fuyo banyak tu :)

amirul ilham said...

fuyoo 1000 lebih berapa lama nak kupol cam tu tuan blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...