Last updated!

25 June 2012

Freebies Doodle Korean Boy (K-Pop)



Assalamualaikum w.b.t.

Lamanya tak buat freebies. La nie memang aku cam malas sikit dah nak update blog. Kadang2 tue asa cam malas nak men blog pown ada gak. Tapi cam sayang lak nak stop. Teruskan lah sementara ada kudrat lagi untuk teruskan ilmu2 seni nie ngan korang. Lagipown banyak dah amik doodle apit untuk tujuan berdakwah di facebook. Alhamdulillah. Suka rasa tengok di page2 yang ramai Like. Terharu. Bila aku mati nanti, ada sikit orang akan ingat ngan karya aku kan. :-(

Jangan Lupa kat SINI ----> http://bit.ly/Q5y9fI

Nie freebies doodle K-Pop kot. Gambar asal nie jumpa di google. Sangat kecik saiznya. Apit just modified sikit-sikit balik bagi lawa dan kacak bergaya cam aku. (perasannya!) Sudi amik lah ye. Nak buat apa buat lah  ngan doodle nie. Jangan nak jual2 plak. :-) Salam.

29 orang comel komen:

nuha ahmad said...

comelnye ^^

Irah said...

aduhhh..comel la doodle korean boy ni..yg putih tu smart..ala2 kim bum..haha..

Beiby Yatie said...

wah !! cool beb :)

eyka said...

apit,,jgn ttup blog ni pulak ye....nanti tak dapat belajar photoshop....huhhuuu....Doodle tu smarttt... :)

Hafizzi Aziz said...

Thanks. hihi.

Hafizzi Aziz said...

apit tak kenai artis k-pOp. men buat ja. kan korang suka k-pop nie. hihi.

Hafizzi Aziz said...

hihi. thanks. :-) peace.

Hajjatul Darwisyah said...

Comel :)

Hafizzi Aziz said...

Rasa macam xmau tutup, tp nak biar ja kot satu hr nanti. :-)

hawa said...

wah , coomeel :)

alaa , doodle leleaki je ?
buat lerr utk prempuan jgk :p
:^^

Ety said...

okay. yg purple tu serius kiut gilaa. Apit, Ety nak copy tau ? Nak yang purple :D

syazana amira said...

comel.. cam apit la.. hahah :p

Maisarah Azmi said...

macho la..

profmie said...

nmpk menarik jg..kacak lg..huhu...

Alynn Nyzaa said...

smart abess :D

deno said...

wah semua cantik2.... grrr... geram!!! deno tak pandai buat... dah cuba ikut tutor apit tapi tak jadi sangat... huhu :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Comeynyaaa ! Warna PINK tomeyy !:)

Si Matatajam said...

Semua comel..

Hafizzi Aziz said...

Doodle pompuan dah banyak buat. Hihihi. xpa nanti buat utk pompuan lak.

Hafizzi Aziz said...

Ye. Boleh. Silakan. hihi.

Hafizzi Aziz said...

Jauh beza tue. Hahaha.

Hafizzi Aziz said...

Nie trace balik jer dan modified. :-)

Hafizzi Aziz said...

Hihi. Thanks. :-) Pompuan ngan pink x dpt dipisahkan.

priya darshini said...

Comelnyer.. :D

AsmYza PaNda said...

abg apit,...kita amik ea doodle ni wane pink n purple,...comel sgtttt

CCICute Design said...

cool.. ^_^ encem doodle tu... lama x singgah sini..^_^

haiqal nuckal said...

style ar doodle abg apit..blh ajr sy buat x??

haiqal nuckal said...

STYLE AR DOODLE ABG APIT..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

amik satu utk adek lia ^^