Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 June 2012

Gambar Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah Daripada The Kliker

Gambar sekitar majlis pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Kliker – Official Photographer for Irma Hasmie’s Wedding.

Kat Sini Juga --> http://bit.ly/MoBgdh
Banyak Lagi --> http://bit.ly/Q5y9fI
p/s : Cantik gila gambar. Pasangan yang amat cantik. Irma Hasmie bertudung cantik. Huhuhu.

16 orang comel komen:

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

BarakAllahu lakuma wabaraka 'alaikuma wajama'a baina kuma bilkhair.Amiinn. :) ♥

YaNa Yassin said...

Auww, dari gambar nampak kebahagian di situ.

najibah('; said...

wahh sweett nyaa :D Cantik gila irma bertudung. manis gituu :)))

Yousof said...

Aku adalah peminat Irma Hasmie dari dulu lagi.. Bila dia dah berhijab, bertambah² minat jadinya.. Ayu muka dia kan..

Semoga mereka bahagia hingga ke syurga.. ;)

miss fluffy said...

alahai..sweetnyer...comey saje irma...hehe^^

Fatihah said...

irma hasmie sangat cantik. tahniah buat mereka berdua.
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)

eyQa yushaiZa said...

Semoga rumah tangga mereka dirahmati Allah dan kekal sehingga ke akhirnya :)

n-ya said...

sweetnya...sama padan

Maicher said...

i like her dress. so beutiful yet still menutup aurat. :D

niedaida said...

cantik and esem...memang padan..untung kak irma :)

Nur-nba said...

Salam.. Berseri2 pengantin.. :)

Aida Omar said...

suka betul tengok mereka berdua.. sweet sangat2 ^^

Rizki Pradana said...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

IRYMA IDRIS said...

tq tuan blog

THE KLIKER

Secrets of A Teenage Girl said...

Irma Hasmie sangat cantik, lebih2 lg bila dia bertudung.
Tahniah buat Irma, semoga berkekalan sehingga ke syurga ;)

MaYa MustWany said...

sma cantik..sama padan..bertuah..serasi bersama ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...