Last updated!

20 June 2012

Jom Kita Pakat-Pakat Undi Lyssa Wey!



Assalamualaikum w.b.t. 

Ehekk . Apa-apa pun , korang tengok video Lyssa yang tak seberapa ni kejap ehh .
Lepas dah tengok , baru VOTE ! kehkeh .



Haaa . So , macam mana ? Faham ke apa benda yang Lyssa dok merepek kat atas ni haaa ?

Kalau tak faham , meh nak bagitau lain . 

Baru-baru ni Lyssa ada join satu Contest Eh Levi's Curve ID Blogger's Award . Ehek . Ada kat ENTRI NI :) Dan sekarang Lyssa memerlukan undian dari korang untuk Lyssa terus maju menjadi juara . ceh -.-'


1. Korang pergi ke link ini --->>> http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi
2. Then korang tekan LOGIN HERE . Klik register to VOTE !
3. Akan keluar FORM kan ? Haa . Korang isilah dulu semuanya .
4. Dah isi . Nanti akan keluar macam ni :


5. Lepas tu , korang pergi check email korang (yahoo or gmail .etc) . 
6. Then click warna biru :


7. Ok . Apa yang perlu korang buat sekarang , korang klik icon VOTE dekat bahagian nama Lyssa . Alar .. Yang tudung WARNA KUNING tuuuuu :)
8. Then , scroll ke bawah sekali . Ada tulis VOTE blabla% kan ? Haaa . Klik kat situ !!


9. Klik sampai dia keluar macam ni :

10. Kalau dah keluar macam tu , maknanya korang dah pun BERJAYA dan teruskan mengundi untuk hari esoknya ..
11. Lepas ni , korang just LOGIN SAHAJA . Tak payah nak register dah . Oke ?
VOTE SAMPAI 28 JUN 2012 OKAY!
Mana tahu , korang bertuah nanti , dapat voucher RM300 dari Levi's ! Kan untung tuu.
Selamat mengundi dan terima kasih . ^^v

7 orang comel komen:

Iza Zaty said...

baru smalam jumpe Entry ni kt blog Kak Lyssa . smlm & hari ni dh VOTE ~~

Shamirul Afiq said...

gud luck to lyssa.. =)


www.princemiruljr.com

Pecinta pink^^ said...

wah..nanti berkesempatan akan di undi cik Lyssa:)

Lyssa Faizureen said...

Fuhhh . dia pi tarukk pulakk VIDEO poyoooo tu . alahai~

Aida Omar said...

Good luck lyssa :)

Solehah Shamsuddin said...

orite bos.

eyka said...

eyka baru je VOTE tadi....tu pun tadi open Youtube and tibe2 nampak Lyssa nye Video,,pe lagi,,cepat2 lah VOTE....hihiihii ... :D