Baca Entry Latest Nie Jugak!

04 June 2012

Alhamdulillah.. Menang Birthday Giveway Dari Says

Hyep! Wah hari nie nak ngomen2 sikit pasal Says.my. Korang tahu tak apa nie? Alah entry yang lepas-lepas pown apit dah pernah ceta pasal says nie. So malas nak ceta panjang2 lagi. Yang nak ceta sebabbbb..jeng3.. Korang boleh tengok dulu kat SINI okay. Pastu boleh teruskan baca :


Blur kejap sebab Fazley Azali nie kata camtue. Eh hadiah dari says? Sebenarnya apit petang tadi kuar. So tak on9 lah tadi petang. Balik jer rumah, bukak facebook, dia kata camtue. Wahh! Hadiah apa ye yang apit dapat dari Says nie. Then dengan rakusnya bukak website Says. Eh kejap2, korang wajib daftar Says nie taw. Rugi kalau tak join. Nak daftar kat SINI. Klik dan log in guna facebook.

Best jugak yang nie--> http://bit.ly/M6wQXf
Hadiah atas tue yang apit dapat. MalaysiaKini Subscription. Benda apa ye. Tak hantar lagi email kat pihak Says. Nak tahu gak camna nak dapatkan benda tue.Yang apit paham "Langganan MalaysiaKini" Tapi camna nak buat tue semua ye. Pernah ada sapa-sapa yang pernah buat tak? Cer ajar. Nak tahu gak. Huhuhu. Traffic dari MalaysiaKini ke. Adoyai. Pening jap! Hahahaa. Apa-apa pown nak thanks bebanyak kat pihak Says.my sebab membertuahkan nama hafizziaziz dalam cabutan bertuah untuk Giveways Says. 

So sapa-sapa yang nak menang macam apit, korang terus daftar SINI dan korang terus boleh pilih hadiah yang disediakan. Hadiah yang berpeluang korang dapat MacBook Apple, PSP, Samsung Galaxy SIII dan banyak lagi boh. Perghhh! Apit teringin  MacBook Apple tue, tapi takda rezeki lak, try lagi lah nanti. Cepat lah korang join. Good Luck semua!
Jangan Lupa --> http://bit.ly/M6wQXf

14 orang comel komen:

Nyamuk Terbang said...

apit sllu bruntung..byk dpt durian runtuh
tahniah apit :)

shida'R said...

bestt gilerrr kawan ^_^

Cik Lyeen said...

Lyeen hanya nak kena belanja itu je..T_T

AmirahSyafiqah ♥ said...

wahh! tahniah2

Faizul Osman said...

duit dr says.my ni cpt masuk...

MawardiYunus said...

huntung la kan bro

Hana said...

Assalamualaikum, Hana tag abg apit untuk join contest ni --> http://justforfund.blogspot.com/2012/06/contest-apakah-teka-duit-tabung.html
kalau ade masa, join la ye :) tiada paksaan..

sHaR!Na eLyaNa said...

wah..tahniah..sha xpena huhu

cweet pinky said...

tahniah lerr , dpt t kongsi2 ek , hehehe ~

Jaa said...

tahniah.. ai, ni kali ke2 saya join birthday Ga dari Says tp belum ada rezeki la...

Yvonne Iman Felicianus said...

apit!!yvonne nak samsung SIII tu.. tapi mcm takda harapan.. baru beberapa minggu berjinak2 dgn says ni..

outbound malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Alynn Nyzaa said...

tahniah~untung nye die...:)

liyanazahirah said...

tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...