Baca Entry Latest Nie Jugak!

25 January 2013

Tempahan Design Kedai Dobi Ferringhi Penang

Assalamualaikum w.b.t

Aku dah lama nak buat pasal entry tempahan dari Kedai Dobi kat Batu Ferringhi, Pulau Pinang nie. Tapi tak sempat aku nak update. Memang sekarang nie aku banyak tempahan. Nie baru-baru nie ada job kena lukis cartoon sampai 40 cartoon. Sebab tue nak update entry pon dah x sempat. Banyak sebenarnya aku nak update entry pasal tempahan tapi satu-satu lah. Aku akan promote bisnes-bisnes yang order kat aku nie. Peace. Sama-sama kita tolong kan? Hihihi. 


Nampak tak gambar atas tue? Itu signboard kedai dobi layan diri di Batu Ferringhi, Penang. Sapa buat? Sapa lagi kalau bukan fizgraphic yang design. :-) Sekarang kedai tue dah dibuka. Jap g aku upload gambar kedai. Sapa owner kedai nie? Alaa kak Azwani. Kenai dak? kak nie bukan blogger la. Tapi kak nie memang dari dulu banyak order kat apit. Vector lah dulu. Tengok SINI. Ada satu lagi vector. Tapi lupa lak nak update. Kat bawah nie plak business card kak wanie. Depan belakang punya design.


Yang kat bawah nie plak flyers kedai. Tapi bukan aku design. Kak wani suh aku design tapi time tue aku p bercuti yang Part 1, Part 2, Part 3 tue. Haa time tue lah. Memang tak sempat lah nak design flyers. So kak wani terpaksa upah designer lain. Btw, flyers nie gempak. Ramai designer berbakat di Malaysia nie. Kan kan kan. Nampak x alamat kedi nie kat mana? Kalau tak nampak, jap g aku bagi detail kat bawah naa. 


Address Ferringhi Self Service Laundry :
Laundry (beside D'Ferringhi Hotel)
204, Jalan Batu Ferringhi,
11100 Batu Ferringhi, Pulau Pinang.


Kalau nak tanya apa-apa kat kak wani boleh terus ke facebook beliau --> TEKAN. Kak wani jugak supplier mesin dobi. So sapa-sapa berminat nak bukak bisnes nie jugak, boleh menghubungi beliau k. Nanti dia bagi quatation. Akak, apit tolong promote akak nie. Nanti 25% taw. hahahaha. Lawak ja. You are my best friend. hihihi. Good Luck kak.


11 orang comel komen:

Solehah Shamsuddin said...

wah apit pn reti design signboard ye. betul2 hebat la fiz :)

Shida Radzuan said...

terbaiklah job dia :) selluutttt!

Shida Radzuan said...

eh eh kedai dia biru la bkenan plak ^_^

Nadia Johari said...

gua nmpk biru je bro..haha..terbaikla lu bro

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ohsemm

Afiq deLover said...

pergh!

Lyeen De Syifa said...

hebatnya apit..terbaiklah!

Remy hazza said...

terbaik bro....nampak dari jauh!!! ada tarikan.....

Azza Afdzal said...

perghhhh biru kedai nya :)

Nur Syafawati said...

ade job kosong x??
dah buntu mencari praktikal ni.....
apa2 hal ni emel saya
syafawatinur4@gmail.com

faresh shah said...

Kdai dmne ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...