Last updated!

03 January 2013

Review 2 Blogger Pemenang GA By Sharina

Assalamualaikum w.b.t

Hari tue aku ada sponsor satu GA nie untuk blogger Sharina. Aku susah nak sponsor-sponsor nie. Tapi maybe aku mood baik kot time tue. Hihihi. So aku banyak menolak blogger-blogger lain mintak sponsor GA atau Contest depa tapi aku x sempat sangat. Serius. Nie nak review blog pemenang dua nie pon aku dah terlupa hampir seminggu kot. Nasib lah si owner GA ingatkan aku semalam. So alhamdulillah. Meh sini aku mulakan tugas aku. :-)

1st sekali aku bukak blogger adik nie. Okay. Simple blog dia. Banyak lagi dia kena edit nie. Aku nie biasalah kan, asyik nak suruh orang edit blog ja. Padahal mata owner dh sedap tengok. Hihihi. Lagi satu, header adik kecik sangat lah tue. Buat lah yang baru satu. Kalau tak larat buat, amik header bawah nie. Apit tolong buatkan satu. 

Klik gambar bawah, Save Image pastu upload kat header blog.
|
|
v
Aku saja create satu header kat blogger nie sebab nak buatkan dia bersemangat sikit nak buat entry selalu then meramaikan follower dia. Hihihi. Lagipon masa aku duk create entry nie, aku ada masa sikit nak buat. So takpa lah, aku tolong buat. Hampa jangan duk suruh aku buat lak. Aku tak pandai sangat buat header untuk pompuan nie. Hahahaha. So tahniah lah kepada adik nie sebab menjadi pemenang GA by Sharina nie. Tahniah. :-)



Haaa nie sorang lagi blogger. Kerap komen di blog aku nie. Hahahaha. Tak sangka plak dia yang menang. Pastue dia siap gtaw lagi berharap hadiah yang dia nak dapat ialah nak direview oleh aku. Ayoyo. Saya tak pandai nak review sangat lah nabila. Amboiii follower dia. Dasyat neh. Takdak apa dah nie apit nak review. Apa ye apit nak bagi kat nabila? Hmm tengok lah nanti, apit free, apit buat doodle seketul ke ye. Tak janji, tapi insyaallah la. Taw! 

Cantik blog nabila nie --> TEKAN Berkenan plak yang bahagian Notice Board tue. Cer ajar apit camna nak buat. Hihihi. Malas gila nak google. hahaahaha. Nabila tolong buat kat apit lah. Sapa-sapa nak tengok blog comel, serbu blog nabila nie. Hihihi. Comel gitu. Usha header la boh. Kan sweet gitu. Macam nak geget ja. Hahaaha. Banyak jugak ilmu yang boleh dapat kat blog nabila nie. Best! 


14 orang comel komen:

Remy hazza said...

untung keduanya...siap dapat header free lagi...cantik pulak tu......
tahniah kerana direview oleh blogger hebat cam afiz nie....

EIQA said...

salam abg fiz,,lau cam tu leh tak tgkkan blog kita,,and komenlah ape yang patut kita buat,,hehehe

Syarafi[skyforce331] said...

bila nak review blog aku plak ni.. :D...haha gurau je..

hazwan hairy said...

wah mereka sgt bertuah....

sHaRiNa eLyaNa said...

alhamdulilah..thnks apit :) sbb sponsor GA sha :)

Cik Fie said...

untung la . bertuah btol dorg ni :)

Faqihah Husni said...

bertuah tuan punya badan!!! notice board tu senang je sebenarnya (cuz qihah pernah guna dulu)... lulz

fardiyah said...

bestnye dpt header dr abg apit >_<
untunglah~

Ainaa Syafiqah said...

wah3.. nak gak direview...

Emas Putih said...

banner free. perghhh

Nabila Medan said...

argh! best nye kena review ngan abg apit. hehe. serius teringin dari dlu. dapat jugak! xD
Thanks ye? hehe. yg notice board tu dah buat tutorial :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/01/tutorial-slide-navigation-macam-notice.html
Terima kasih lg sekali ^_^

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

tahniah! bestnya, dpt banner :)

Solehah Shamsuddin said...

wah dpt header tu. bestnya :)

Nurul Ain Atikah said...

best2 header free