Last updated!

26 January 2013

Fitnah Jahat Mereka. Sapa Percaya Memang Bodoh!

Assalamualaikum w.b.t

Aku nak mengamuk sat kat entry nie. Ha bab nie memang aku nak berpolitik sikit. Tapi bukan aku nak jadi wakil rakyat ke apa. Tapi nie isu fitnah dari pencacai kat luar tue. Memang bodoh cipan. Tahu nak menipu dan fitnah orang jer keja. Tak cukup di TV, sampai ke facebook pon nak fitnah lagi. Nie semua kes pasal membe facebook aku kena fitnah dengan pencacai-pencacai di alam maya nie. Memang aku tak puas hati dah. Makin lama aku dah makin menyampah dengan mereka nie. Inilah orang panggil, bodoh tiada ubat. Pui!

CERITANYA BERMULA BEGINI

Hampa ingat kan yang aku pernah pi Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 hari tue. Aku dah buat entry pasal tue. Hampa boleh usha SINI ja. So membe aku nie pon ada jugak pi. Takpa lah bab tue kan. Tapi yang aku ngan membe aku nie tak puas hati sangat, depa boleh plak fitnah yang membe aku tue komunis. Pala otak la wey, komunis mai kot celah mana. Hang jangan dok buat lecey. Hang jangan ingat orang muda la nie bodo macam ngan hang. Hang bodo sorang dah la.

Gambar atas nie la gambar membe aku. Depa upload gambaq dia kat page Anti-DAP Club (tapi dah didelete) Admin page memfitnah!! Langsung tiada kata maaf. Sikit punya hensem boleh kata orang indonesia. Dah la menipu guna gambaq orang, siap boleh kata ilmu Komunis menular dalam kepala plak dah. Hoi! Hampa memang takda modai ka apa? Makin lama makin pelik aku dengan puak nie. Dah la menipu satu pasai, abes hat len pencacai-pencacai tegar p percaya. 

Klik untuk besarkan gambar.

Tudiaaa banyak jugak macai ye. Kesian pi percaya admin page Anti-DAP Club yang bodoh tue. Tue la. Jangan la men hembus ja. Hang dah tunjukkan kebodohan hang dengan copy gambaq orang, buat post page bodoh hang. Kan dah kantoi. Yang komen tue pon aku kesian. Tak pasal2 ja. Yang nak humban dalam laut tue best. Buat lawak. Then selepas itu, membe aku nie pon masuk komen. Kami and the geng masuk komen lah. Terus pencacai dan admin senyap. Memang tak guna punya admin. Penakut. 

Klik untuk besarkan gambar.

Admin sudah kantoi. Diam seribu bahasa. Cari lah duit ye nak bayar saman nanti. Banyak jugak nie boleh saman aku rasa. SAMAN MALU. SAMAN FITNAH. SAMAN PENGGUNAAN HAK INTELEK. Amacam admin? Lu dah goyang ke belom. Lain kali ada akai guna naa. Jangan simpan dalam toilet. Kan dah susah sekarang nie. Dah la tue. Siap blocked tuan punya gambar plak tak bagi komen. Abas antaq email pon admin tak reply. Hahahahaha. Booooo penakuttt. 

Tak cukup jugak dengan macai-macai yang komen di gambar tue tuduh macam-macam. Haa nie ada satu blog. Pon sama jugak. Membe aku kata dia akan saman blogger nie. Haa pandai-pandai lah ye nak handle bayaq saman nanti. Blogger --> http://rmf7.wordpress.com/ Len kali jangan men hembus ja taw. Jangan buat fitnah merata-rata tempat. Kan dah terima padahnya. Nie lah entry blog yang fitnah kawan aku nie. Sumpah kau bodoh wey! TEKAN. Aku menunggu mu mengomen di entry nie. Come to papa. Hahahaha. Eh tak lupa jugak kepada anonymous yang pasti akan spin cerita nie. Akai lu letak mana? Stupid. 

P/S : Saman bro saman. Biar depa rasa akibat duk fitnah orang sangat. Lawan tetap lawan. Fight for your right okay! Terbaeeekkkkkk! 

To admin bodo piang : Aku pakai kasut ada bintang gak, xmau post ka kat hang punya page? Bintang Converse lak tue. hahahahaha. Boooooo....


28 orang comel komen:

Anonymous said...

tunggu lah masa kau jatuh wahai BALACINEGARA(BN)

^ FA NORIZAN ^ said...

tq bro hafiz. sedih kot bile abg sendiri kene camgini.. Deme tak de keje len nak memfitnah org je kojenye.

Nurul Farahizzati said...

hok aloh.. ada bintang je, terus komunis ke???? bodoh!

Lyeen De Syifa said...

hhaa..sedih..ni la jadinya bila jemari tak seiring dgn akal...susah..bersuara tnpa pengetahuan..ksian org yg x slaah jd mngsa..apapun, smoga tabah org yg mnjdi mgsa..:D lyeen ada usha juga komen2 dlm page tu..lucu ada..haha

Pendekar Berkuda said...

hek eleh...goyang?? yang fitnah aku lagi banyak...tak aku goyang pun...kikiki...

dasar pembangkang...saman je tahunya...kih kih kih...

Hafizzi Aziz said...

@Pendekar Berkuda Laaa hang ka admin yang perlu berasa goyang? Hahahahaha. Takdak angin, xpyh la goyang sangat, Duk diam2. :-)

Hafizzi Aziz said...

@^ FA NORIZAN ^ welcome. fight!

ctk said...

blog ct penuh bintang...blog komunis kah daku???hahahaha

Shazana Halim said...

Saman jer..

kisah si dairy said...

macam2 hal skrg nie kan fiz

zaxx said...

pentignnya menyemak sumber yg diperolehi..moga2 tak terjadi lagi kes sebegini..naya kt orang tu..:(

Rusuk Kiri said...

Bodo tkleh diajaq ni namanya. Asal nmpk bintang ja kata komunis haha..memang bodo piang!

Aida Omar said...

kesian dia difitnah sebegitu rupa.. moga Allah beri beliau ketabahan hati menempuhi segala tohmahan..Be strong man. Bagi diri kita pula elakkan lah menjadi bahan yang boleh mendatangkan fitnah orang lain..

cweet pinky said...

hahaha , senget kuda gangnam tuh , malu kowt kena gini , tak kesa la embangkang ker , tak bangkang ker ...

NAL said...

harap semua rakyat dpt bukak mata...tunggu jak PRU13 nanti...

Azza Afdzal said...

saman jgn tak saman haha....

Maru Maru :3 said...

Jahatnya dorang! Menganjing gile -,-

Bas Norizan said...

tq guys hehehe.. apa apa nnt aku update hehe salam ABU

ordinary person said...

takpe tu semua dugaan..
kebenarankan t'serlah..

alyn amalyn said...

ni kes aniaya orang,,senang2 jer ambik gambar orang pastu post dlm fb ckap ini komunis la , hape la..diorang ni semua tak fikir panjang..sekarang dah dapat malu.hambek kau..

3no gr33ny said...

kerajaan atau pembangkang semua tu tolak tepi..sekarang ni melibatkan maruah dan harga diri..belum kira fitnah dari segi agama

taufikmaria said...

nak menyibuk komen.. dunia di akhir zaman.. kite tengok sape menang PRU nanti..

Remy hazza said...

hati2 bila berkata...kan dah terkena......

dynnabbg93 said...

cam tuh lah jadinye bile menilai hanya dari gambar.. pastu tuduh mcm2.. bagi seluruh rakyt Malaysia nie pening.. bagus jugak gambar tu, sekurang2nya,, terbongkar lah kerja mereka yg suka memfitnah selma nie..

#moge abg yg kene fitnah tu bersabar dn bnyakkan doa..

StarPrincess said...

cari pasai. fitnah lagi berbahaya kowt...moga terima balasan y setimpal & insaf la sblum terlamabat... kdg2x 'akai simpan dlm toilet'...haha..nth2x xde akai...

to yg kena fitnah : byk bersabar yer...time ni la doa cpt sgt dimakbulkan, sbb dianayai...insyaallah ^_^

Ct Noraishah said...

tak pasal2 orang tak bersalah jadi mangsa huhu

Ct Noraishah said...

tak pasal2 orang tak bersalah jadi mangsa huhu

Ct Noraishah said...

kesian yang jadi mangsa. tak pasal2 dia yang kena.