Last updated!

30 January 2013

Tempahan Banner Autoshow Dari Gilamodified.Com

Assalamualaikum w.b.t

Minggu lepas aku dapat order dari blogger gilamodified.com. Oooh aku ngan dia nie memang kenai lama dah. Lama x lama la, tahun lepas. Hahahaha. Kenai kat blog jugak. Aku pernah p autoshow dia di Juru Penang. Tekan SINI. Aku pon pernah create logo company dia yang gempak tue! Tengok SINI. So memandangkan aku buat bisnes design & printing sekarang nie, dia pon bagi job kat aku untuk autoshow dia. Event dia bukang calang-calang okay. Memang dapat sponsor yang besar2. Kagum aku ada blogger yang berjaya camnie. So dijemput semua blogger yang berdekatan hadir untuk lihat kehebatan kereta-kereta hebat dan unik. Terbaeekkkk.

AUTOSHOW UPTOWN BAYAN BARU PENANG
1 FEBRUARY 2013
5PM - 10PM

So sapa-sapa yang dekat dengan penang hari tue, boleh la usha2 autoshow nie. Kereta yang bertanding serius semua best2. Masuk percuma ja pon. Hampa tak payah risau. Hahahaha. P bawak mata ja nak tgk. Aku pernah p takat penang ja. Hat jauh2 tak pernah lagi p. Bro gilamodified.com nie memang banyak buat event. Serata negeri. Terbaaikkkk bro!

AUTOSHOW KARNIVAL
KARANGKRAF SINAR HARIAN DAN HYRAX OIL
2 FEBRUARI 2013
12 TENGAHARI - 9 MALAM
PERKARANGAN KOMPLEKS KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF 
SEKSYEN 15 SHAH ALAM


AUTOSHOW KARNIVAL BELIA SELANGORKU
3 FEBRUARI 2013
12 TENGAHARI - 9 MALAM
PADANG BOLA SEPAK KG.MELAYU, BATU CAVES


Dasyat-dasyat kan sponsor event dia. Memang tabik spring lah bro. Semoga succes dengan kerjaya yang bro minat nie. Doakan aku jugak no. Hihihi. Kalau ada job lagi, mai huluq mai kat aku taw. Peace. Bawah nie lak aku snap tadi malam sebab petang tadi aku baru ja p amik banner nie dah siap print. Saiz 8x3 kaki. Sapa nak tempah design boleh roger di apit_afyz@yahoo.com atau facebook aku. 


P/S : Besok jumpa bro khairul sebab nak bagi banner dia nie. :-)


12 orang comel komen:

SCG Owner AnirahAzuri said...

wah3.. bukan main dia.. :)

Emas Putih said...

like :)

khairul hassan said...

good job wei !

baby comel said...

Terbaik la Apit. nengok banner pun gempak je =)

Besok kirim salam kat bro kete tu ye :) byk betul event autoshow dia eh. Wa budak auto tp kurang minat kete2 ni. hehehe

StarPrincess said...

As salam, amboooiiii, cantik la banner y direka tu...kreatif sgt... Jauhnyer...klu de rezeki insyaAllah ...Alang2x nak ke Penang (bg org Selatan), singgah sekali di KL...Jom : Serbu BOOK FAIR @ PWTC!!!

Sy follow kamu yer... ^_^
Thnxxx

Azza Afdzal said...

moga rezeki apit akan bertambah...good job apit :)

cci said...

banner yg sangat gempak.. mockup yg cuns.. thumbs up.. ^_^

Nadia Johari said...

masyuk

Leeza dayasari [santai leeza] said...

awak memang hebat.... seriusly...

zafira othman said...

tak sukanya kalau xdak kat penang tiba2 mcm event duk ada. grrr

Remy hazza said...

wah...semakin bertambah2 rezeki dia...alhamdulillah....

jaka said...

makasih gan infonya