Baca Entry Latest Nie Jugak!

01 January 2013

Wanita Cuba Dirogol Oleh Budak Lelaki 13 Tahun!

Assalamualaikum w.b.t

Semalam di Melaka, seorang wanita Cina hampir dirogol oleh seorang budak lelaki yang umurnya terlalu muda iaitu 13 tahun. Ketika itu, dia di dalam tandas wanita di sebuah stesen minyak di Jalan Munshi Abdullah, Melaka. Dengan tidak semena-mena, pintu bilik airnya ditolak oleh budak lelaki tersebut dan budak lelaki itu telah melakukan sesuatu perkara yang tidak senonoh. Wanita itu cuba melawan tindakan budak lelaki tersebut dan berjaya diselamatkan oleh pekerja stesen minyak itu.

Wanita itu juga meluahkan rasa sedih kerana selepas kejadian itu berlaku, dia telah pergi ke Balai Polis untuk membuat laporan tetapi tidak dilayan oleh pihak polis. Setiap kejadian itu diceritakan oleh wanita malang itu dalam laman Facebooknya sendiri.

Berikut adalah tulisan wanita itu:
“Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast… While i struggled to fight him off … I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers..
“After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..
“And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid….,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime…please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is ******** ****** Bin Md ***** (000***-01-****). Address: ****************, taman bukit rambai, melaka..”

Lady officer: U tak dapat lawan dia ke??”..

Myself: kalau i tak lawan, i dah habis kena rogol..
Lady officer: tak mungkin la.. Dia budak kecil, lagipun itu tempat awam..
See, this is how our police handle cases..they take things easily.. And when i make my statement, she had it typed wrongly, and i ask for amendment.. All she said is “i sudah key in la, tak boleh nak tukar”.. But of cos i insist asking for amendment..and out of her frustration she said ” i kasi u tukar sampai u puas hati”.. Sad sad sad.. I will have more encounters with these people till the case is close.. God pls be with me all the time..”

Begitulah insiden cemas yang menimpa wanita itu. Semoga dengan kejadian yang berlaku terhadap dirinya dapat dijadikan sebagai pengajaran buat para wanita di luar sana untuk sentiasa berhati-hati tidak kira di mana pun kita berada.

P/S : Eh.eh. Baju dia pakai tue Freemasion kan?

25 orang comel komen:

Hana Nordin said...

budak tu pun dah macam sosial je .

Remy hazza said...

dah baca tadi....sayes..... terkejut bila kanak2 senaif tu sanggup buat benda2 camnie......
budak2 zaman sekarang.....

eszyamin said...

xtahu nk komen apa..13 tahun kecik lg kot, i mean die 'punya' kecik lg dh pandai mcm2..tp tulah ikut logik akal, mmg x logik la kot tu yg polis tu cm endah x endah ce laporan amoi ni

Etuza Ezawarna said...

entahlah..terlalu banyak faktor mendorong dia, mujurlah selamat

Yanie Andierah said...

sangao budak tu T.T

natasyapink said...

macam gitu skali ?

eimah siti said...

kurang ajar da budak2 skrg ni.....

Myra Abdullah said...

cam hape jee Lady officer tu.Try die yg kene baru taaooo.huh!

ct cucubi said...

ni mesti byk tgk bende x senonoh.. sampai cenderung buat mcm ni.. last time ms sy kene ragut inspektor boleh ckp " x pe, semua org akan merasa pertama kali".. bila sy tanya die semula pernah x kene ragut... die jwb x, sy bg ballik sedas " x pe, semua org akan merasa pertama kali "...

3no gr33ny said...

bahaya dunia kini

Lya said...

memang sekarang apa yg berlaku sekeliling kita sangat menakutkan.

tyra lee said...

sebaya dgn anak sedara .
kecik lagi dah rosak camni .
Ya Allah , helps parents to raise him in 10 more years .

Mira Adzlia said...

aduyai..tkutnya la ngan budak2 skang ni....ni mmg sgt serius da nih..cnfirm slalu tgk video lucah

fatin amalina husna said...

owh..inilar cerita yg org dok ckp2 psal budak umur 13 tuu..
haishh..blajaq mana lar budak2 nih..

Aliff Haikal said...

hmmmm :/

zaza nizam said...

macam2 sekarang... so kena berhati2

Nurul Fatihah said...

Apalah ! Perempuan Cina juga nak dirogolnya. Mesti selalu tengok video lucah.

Iwani Azman said...

Mesti dah rosak budak ni . Memang baju Freemasion dia pakai . Tapi , dia Islam ? Takkan dia tak tahu ? Or , Islam IC je ? Not manly person .

wadud@duad said...

pergh.. memang patot "turun" lah, bagi lah pada "mereka" yang lebh mampu untuk mentadbir malaysia, haha, aah la tuh freemason, biaselah, budak2 mane nak tahu mende2, mata satu ke, matahari ke, amon ra ke ape ke.. yang penting, nampak smart, bedal.. :D

Cik Fie said...

isyh3 . budak 13 thn da pon pandai rogol org :(

GeeGee said...

omg, so shock la baca post abg . betul ke ni bang ?

MaYa MustWany said...

teruknya...tak kan la ambik ringan..

pe la..budak macam ni la bila besar bahaya..hmmmm

miss zerocinta said...

aih . piqa bace pon terkejut
Dah la org melayu

Alya Humaira' said...

menakutkan.. polis tu .. dy tak tau ka, yg kekautan tenaga seorang perempuan berumur 21 tahun sama dengan kekuatan lelaki berumur 15 tahun.. huh..

Anonymous said...

Kalau aq ade kt situ aq sepak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...