Last updated!

12 May 2011

Contest Blog Paling Wonderful

assalamualaikum semua!
salam bloggers!


contest lagi! apit nie asyik nak join contest saja la..ish! hihi. Contest nie disyiorkan oleh seorang kawan blogger apit yang belajar di jepun. Pandai cakap Jepun taw! Blog dia pon banyak dalam bahasa jepun. Bes. Kawan tersebut adalah saudari Aneng Hitchies. Dia la yang suruh apit join contest nie! Okay aneng, apit dah join nie taw! peace! hihi.


DHIA'S BLOG
okay! apit nak review cket pasal belog dhia nie. belog ini hanyalah cerita dhia dan minho(artis korea kot) teka ja.hihi. mklum lah, apit x minat ceta korea. apit suka tengok header belog dhia. menarik. kreatif. smart! macam la tuan punya belog nie jugak..hihi..(bukan bodek taw dhia!). belog dhia nie kemas, menarik dan WONDERFUL! hihi. okay lah dhia, apit tak taw nak ceta apa lagi pasal belog dhia. hihi.


CONTEST
okay okay! straight to the point okay! contest ini dianjurkan oleh kawan bloggers kita iaitu saudari Nadia Johary a.k.a Dhia. Contest ini mengenai blog yang paling WONDERFUL!! (Wonderful ke belog apit??) hahaha.. Hanya satu pemenang saja akan dipilih oleh pihak penganjur. hehe. Sesiapa saja layak untuk meyertai contest ini tak kira lah girl atau BOY! hihi. Blog yang dikira sebagai WONDERFUL tak kisah la samada cantik ke, smart ke, hensem ke, comel ke, macho ke, tak kira lah yang penting dapat menambat hati penganjur. hihi.

Syarat-Syarat Penyertaan :
1. Jadi Follower DHIA'S BLOG.
2. Bloger perempuan atau lelaki boleh join.
3. Blog yang dikira sebagai WONDERFUL tak kisah la samada cantik ke, smart ke, hensem ke, comel ke, macho ke, tak kira lah yang penting dapat menambat hati penganjur. Hanya 1 Blog terplilihsebagai pemenang.
4. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest.
5. Tag kepada 5 orang Blogger and make sure mereka tahu pasal contest ini.
6. Letak banner contest di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entry ini.
7. Setelah selesai, tinggalkan link entry anda mengenai contest ini di comment entry. Dhia akan check setiap link yang akan ditinggalkan.
8. Bermula 15 April 2011 hingga 15 May 2011.

apit tag :
1. saudari cha
2. saudara norhafsham
3. saudari dayfeda
4. saudari nano
5. saudara metz


**DONE**

salam by : Hafizzi Aziz

12 orang comel komen:

dayfeda hassan said...

ala..nk join..tp lps nie dh xleh slalo sgt nk on9..T_T

aRe-PeaK said...

day : join la..hihi..

Aida Omar said...

semoga berjaya apit!!!

Dhia Johary said...

Thank you sebab join contest ni,..good luck and all the best ya!! XD

aRe-PeaK said...

aida : terima kasih aida!

aRe-PeaK said...

nadia : terima kasih sebab anjurkan contest nie.hihi.

cik azeya said...

gud luck kamu. blog ni mmg wonderpul. hrp2 menang. hee :D

aRe-PeaK said...

@cik azeya : thnx taw azeya! harap2 cmtue tp xmenang xpa,,jnji dpt ramai kawan.

fiq. said...

blog kamu wonderful, mesti menambat hati penganjur tu (wink3)

aRe-PeaK said...

@fiq : terima kasih fiq..hihi..

aneng hitchies said...

aihhhh . promote kite nmpk ??? hahahhaha

aneng hitchies said...

apit.. ni blog baru kita tau...

Aneng - http://abrarnetwork.blogspot.com/