Last updated!

17 May 2011

Download Nur Kasih The Movie

assalamualaikum bloggers..
salam sejahtera..
kawan kawan blogger apit semua sihat? alhamdulillah kalau semuanya sihat.
entri ini ditulis sebab tak lama lagi Filem Nur Kasih akan ditayangkan di pawagam berdekatan anda. Mesti ramai yang tunggu filem Nur Kasih ini kan?


Helena & Sabhi Saddi - Tanpamu (OST Nur Kasih The Movie) - download
Yasin - Nur Kasih (Clear Version) - download

Jom kita baca sedikit info kat bawah ini ok..

INFO
SELEPAS berjaya menakluk hati 19 juta rakyat Malaysia melalui drama bersiri Nur Kasih, Kabir Bhatia selaku pengarah drama Nur Kasih membawa kesinambungan cerita tersebut ke layar perak. Tidak keterlaluan jika dikatakan siri drama Nur Kasih membawa satu fenomena baharu kepada penonton Malaysia yang sebelum ini lebih meminati cerita bercorak percintaan dan komedi ringan.
Cerita bercorak percintaan, keagamaan dan kekeluargaan itu berjaya menarik jutaan penonton biarpun ia diulang tayang di kaca TV. Menurut Kabir, dia tidak menyangka drama tersebut mampu memberi kesan terhadap penonton. Disebabkan tarikannya terlalu luar biasa, maka Kabir memikirkan pula untuk membawa siri Nur Kasih ke layar perak. “Saya tidak sangka cerita Nur Kasih mendapat sambutan hebat. Disebabkan itu, saya mendapat idea untuk menghasilkan filem Nur Kasih pula. “Jika dilihat dalam siri drama Nur Kasih ceritanya agak tergantung tetapi di dalam filem ini perjalanan hidup ketiga-tiga pelakon utamanya dapat disaksikan sehingga akhir,” katanya ketika sidang akhbar selepas majlis pratonton Nur Kasih The Movie di Tanjung Golden Village, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).

Tarikh Tayangan : 19 Mei 2011


okay dah baca semua? hari ini apit nak kongsikan DST Filem Nur Kasih The Movie pada kawan kawan blogger semua. Di sebalik takbir ini disiarkan di kaca tv saban hari tetapi mungkin ada yang terlepas menonton kan. Sesiapa yang tak berkesempatan nak tengok hari itu, boleh la download ok.

DST Nur Kasih The Movie - download

selamat mendownload. terima kasih.
salam by : Hafizzi Aziz

20 orang comel komen:

Shida Radzuan said...

nanti shida nak download lah..tgu 20gb nih renew dlu hihi^^

aRe-PeaK said...

hihi..bgus2..

zacky ~786~ said...

cm menarik jerkan...
nk g laa.. t :D

ABU said...

mcm best je cite ni..ramai yg tunggu dia kuar..

Odah + One = OdahOne said...

best ke cite ni??? biasanya cerita kat drama lg best dr filem???

aRe-PeaK said...

zacky ~786~ : ha mcm bes..sebalik takbir je nie..huhu..kan kat isi entri apit dah gtaw..huhu..

aRe-PeaK said...

@ABU : ha ramai yg tetunggu2..

aRe-PeaK said...

@Odah + One = OdahOne : apit pown xtgk lg cek odah ooiii..hihi.

puanbee said...

geram nya nk tengok !!tp kat pawagam tu tk best huhu

~SYAZ~ said...

tak sabar esok syaz nak serang panggung nak tengok nur kasih!!
weeee~~ ^__^

sarah mohamad said...

macam best jek filem, sambungan dari drama nur kasih. nak tengok jugak kalau free minggu ni. hiks

Aida Omar said...

ade sesape nk teman aida g tgk nur kasih...haha.

xsabarnye la hai nk p tengok.

APAN said...

hajat nak tengok gak citer ni. pe la yg bes sampai 19 juta...sebelom tngok movie kena cari drama dulu. x tengok lagi. huhu...

Miss_Yanfie (,")(",) said...

belom ada masa utk g tengok!
Ada org cakap best, ada yg cakap drama lg best...huhuhu~
Apit dah g tengok ker??

aRe-PeaK said...

@Miss_Yanfie (,")(",) : apit pown xtengok g nur kasih tue..xminat sngt pown..jp g mlm tgk pirate cribean..huhu..

aRe-PeaK said...

@puanbee : xtengok lgi pown dah taw xbes ye..hihi

aRe-PeaK said...

@~SYAZ~ : serang jangan x serang. hihi

aRe-PeaK said...

@APAN : xpyh..kita tengok ceta ganas2..kita jantan ganas bro..hihi..

APAN said...

nak ikut mmg gitu gak ma...tpi sampai bila nak ganas je. huhu...

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

x sabar tunggu DVD..

: SOUNTRACK PILIHAN: TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON, : KL GANGSTER: FULAMAK DA BEST!!!, : PYAR KA PUNCHNAMA: LELAKI GILA POMPUAN X SINGLE, : DOWNLOAD FILEM: KL GANGSTER, : 27 MOVIE MISTAKES dalam filem KL GANGSTER didedahkan! , : AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm