Last updated!

10 May 2011

Followers Terbaik Apit

assalamualaikum kawan kawan blog!
salam sejahtera..
salam 1 Blogger!

klik untuk tumbesaran yang sihat

kawan kawan semua sihat ke tidak? lamanya apit tak update entri yang bes bes kan. bukan tak nak update tapi tak sempat la kawan kawan. Banyak keja yang perlu diuruskan. al-maklum lah..nak cari duit untuk kawen. kih kih kih. lawak ja. lambat lagi nak kawen. nak cari duit banyak banyak dan nak cari follower banyak banyak dulu. hihihi.

eh! dah mencapai 300+ followers apit. Hmm dulu nak dapat seorang followers pon terhegeh hegeh. al maklum la dulu belog apit ntah pape ja. skang nie bawu la nampak macam ada peningkatan sedikit, itu pown atas nasihat kawan kawan blogger semua. thanks semua! hmm apit tak tahu nak update pasal apa. ini pown buat entri sebab tetiba jer followers dah capai 300 lebih. tak sangka betol. yela,belog yang baru belajar la katakan.. lain la belog kawan kawan yang lain yang dah beribu ribu followers kan. followers memang penting dalam kita ber belog sebab kalau tak ada followers belog kita, sapa yang nak baca/nilai/komen/nasihat atas entri entri yang kita buat kan. Apit harap ramai kawan kawan lain yang sudi jadi followers apit dan menjadi kawan di alam maya/siber dan realiti. insyaallah!

ini hadiah dari apit.
Gimp. GNU Image Manipulation Program.
adik beradik photoshop.
ringan.bahasa melayu.friendly user.

klik sini untuk download

salam by : Hafizzi Aziz

29 orang comel komen:

dayfeda hassan said...

wah..wah..kuikuikui..^_^

aRe-PeaK said...

kah kah kah..
terima kasih kerana jadi followers apit..hoho..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..tahniah !!

dpt berblog n tmbh kenalan..

cikida said...

hehe..keep it up der..siap ng adiah 2..nak adiah makanan boleh x..ahhaha.demand kan..=p neway,,congrats !!

aRe-PeaK said...

nuyui a.k.a miss NUSHA : terima kasih nusha.

aRe-PeaK said...

cikida : haha..nak hadiah makanan??
boleh2..nanti apit jemput mai kenduri apit..mai kawan2 blogger semua..hihi..lawak ja..thnx cikida..

adwafarahin said...

wah tahniah
pas nie kene smngt sket berblogging yep!

aRe-PeaK said...

adwafarahin : terima kasih taw. lepas nie kena lg giat gigih bw..hihi..

nano said...

awat xley download ni,,xpe nano cari kat tmpat len plk,,

aRe-PeaK said...

nano : xleh donload ke nano?? pelik la plak..hmm knape ye..kenapa xleh? jd cmna?

nelly said...

Hehehe ..
followers TERBAIK !!

Nizam Ijam said...

xthu nak tingal jejak kat mana...per2 pon...saya da follow,.....follow balik k :) bg sket nassihat mcm mana nak dapat follower ramai..hehehe :)

aRe-PeaK said...

nelly : hihi..kamu terbaik nelly!

aRe-PeaK said...

Nizam Ijam : kan ada shout kat belog tue bro..hihi..petua? bw jer..hahah..

aqmalazmi said...

wahh best3

shezwan said...

wah.. tahniah2!! omedatou!! ^_^

Aida Omar said...

hadiah yg sangat TERBAIKKK!! dari apit. hahaha...

tp aida dah ada, nk yg lain bole..ekeke..dah bg betis nk peha plak.

btw..mari kite sesame menjayakan dunia blogger ini bersam2 ea adik apit ku :P

aRe-PeaK said...

Aida Omar : hehe..dah ada ye..xpa..nnti apit cr hadiah len bg kat aida okay..hihi,.,

reen said...

followers mmg penting...yg penting ape2 pun mesti mula dari bawah..slowly then u deserved to be in this level..am i right? reen pun blogger baru..mintak tunjuk ajar dr follower yg dh lame berkecimpung dalam blog..:)

Jierah dongsaeng said...

tengs awk. jierah memang cari mende ne. hehe.

aRe-PeaK said...

reen : betol tue reen..apa2 pown semuanya bermula dr bawah..thnx reen..sama2 saling bantu membantu okay dlm dunia blogger nie..

aRe-PeaK said...

Jierah dongsaeng : ha tunggu apa lg..sedut2..hadiah utk follower2 apit..award xsempat buat..tue jela leh kongsi..hihi..

ஐalwaniღzulhilmanஐ said...

alaaa apit,tak mau la gimp.
nak photoshop :)

tapi sedih sebab lappy xboleh support pula T_____T *nangis lapanbelas baldi.

aRe-PeaK said...

ஐalwaniღzulhilmanஐ : hihi..nk buat cmna..suh mak belikan wawa lappy len..jgn notebook..hihi..notebook tue bg kat adik wawa jer la sng..

Norhafsham said...

tahniah bro.aku ni yg da lame berblog n kejap on kejap off pon follower bru 200++.

pe rahsia??

aRe-PeaK said...

Norhafsham : rahsia?? ramah dengan blogger2 semua dan rajin2 la blogwalking..hihi..

Norhafsham said...

ya lor. blogwalking je kan. bkn ssh pon.

Emas Putih said...

POYO PUNYA ENTRY hahahha

Nurul Ain Atikah said...

kenapa tak buleh donlod ek?