Last updated!

16 May 2011

New Domain FizGraphic.Com

assalamualaikum bloggers!
salam sejahtera..
terasa macam nak update entri la hari ini. kenapa?
sebab apit ada domain baru..yahoooo...
kawan kawan lihat la bawah nie..peace!


tersangat sangat berterima kasih kepada rakan blogger apit merangkap kepada kakak kepada apit iaitu PuanBee yang banyak menolong apit dalam proses penukaran domain ini.
Dan terima kasih juga pada pihak NetKL yang merupakan suatu company yang membolehkan kita mendapatkan domain atau hosting kita sendiri. Servis NetKL memang terbaik! Tersangat sangat puas hati. Terima Kasih NetKL!


Apit baru beralih domain saja..hosting belom lagi..banyak yang perlu belajar..insyaallah dalam masa terdekat ini ingin juga mencuba hosting sendiri..insyaallah. so kepada PuanBee a.k.a kakak, sentiasa memberi tunjuk ajar yang lebih kepada adinda mu yang baharu meraba raba untuk mencari ilmu di alam siber ini. sentiasa memberi tunjuk ajar okay! kiranya akak cikgu kepada apit lah. hihi. so kepada yang nak terjah website PuanBee boleh klik picture kat bawah nie okay!

kepada PuanBee : Selamat Hari Guru!
walaupun akak bukan cikgu sekolah,ustazah sekolah agama, teacher bahasa inggeris tetapi akak cikgu kepada apit sebab banyak menolong dan mengajar apit pasal dunia siber ini. jasamu akan ku kenang sampai bila bila..

ayat tak boleh belah

salam by : Hafizzi Aziz

18 orang comel komen:

puanbee said...

terharu apit sob sob sob ...meh nak lao hidung sikit hee...apa2 je apit sikit je tuh akk suka2 share dgn org kalo tk tak de topik nk nyembang hehehe apa2 pun tenkiu apit jd adik akk nih

aRe-PeaK said...

@PuanBee : hihi..sama2..jgn la lap hidung kat apit..hihi..

dayfeda hassan said...

hehe..nnt dh maju jgn lpe blnje nasi kandaq,,hahaha^_^

anamizu said...

wahhh dah ade domain sendiri...
bes tak apit????
cik ana pun cdg nk pakai domain sendiri gak..hihi

Aida Omar said...

wah!! apit dah tukar domain sendiri la.. congrat!! patut la header die ada sedikit perubahan..

puanbee yang sangat baik :)

aRe-PeaK said...

@dayfeda hassan : teringat nasi kandaq saja dia ye. hihi.

aRe-PeaK said...

anamizu : besh jugak..hihi..nnti cik ana buat la jugak..

aRe-PeaK said...

@Aida Omar : header baru ejas semalam. kih3..tambah lg sebijik kamera.kih3.. terima kasih aida.

~SYAZ~ said...

wah!! :D
untunglah ada domain sendiri..
^__^
bagos2..

Shida Radzuan said...

fuhh!! de domain sendri..mmg powerlah apit thumbsup!!

stalker hebat ! said...

ayat membodek la kau nihh. hahha^^

aRe-PeaK said...

@~SYAZ~ : hihi.bes2..thank syaz..

nelly said...

nelly je tak tukar ..hahahaha

aRe-PeaK said...

@Shida Radzuan : domain jer shida..saja suka2 tukar.hihi..

aRe-PeaK said...

@stalker hebat : hahaha..hebat kan ayat membodek aku? ada beran ke?

Miss Shikio said...

hahah~ pulun lah!!! weeekkk!

nak ada jugak! :(

hahahah~

aRe-PeaK said...

@Miss Shikio : wekkk...
hahaha..bt la jugak..

CWL wanie LovelA said...

:)