Last updated!

12 May 2011

Apit & Black bersama Ninja Kawasaki

assalamualaikum semua..
salam bloggers..
semua sihat? yang mana ada batuk selsema tue banyak banyakkan la berehat. ubat jangan lupa makan. jaga kesihatan diri tue. yang mana sihat tue jangan buas buas nak meronda/merempit lak hari hari. ce try duduk rumah tolong mak ngn ayah kat umah tue. hihi. sebut pasal rempit, tadi petang sempat la berkesempatan merempit bersama kawan baik apit iaitu Fahmi a.k.a Black.

Kisahnya bermula begini pada 4.34 petang

(hp berbunyi lagu ringtone aishiteru)
apit : helo wey..awat?
fahmi : ang kat na nie?
apit : aku drive nak balek umah,td aku ada keja cket, awat wey?
fahmi : aku nak ajak ang kuaq lepak2 minum.
apit : sapa lagi yang nak p?
fahmi : kita dua ja lah.
apit : ang nak mai amik aku ka aku nak p amik ang?
fahmi : kita lepak kat area umah ang la.aku p amik ang k.
apit : okay! ang mai umah aku.chow!
(tooooootttttttttttttttt...matikan hp)

Kami lepak kat nasi kandar Zubaidah. makan nasi seorang sepinggan. kenyang. pastue abes makan ja perkara wajib yang perlu dilakukan ialah hisap rokok dua tiga batang, baru menuju ke kaunter mamak tue untuk membayar.hihi. then kami menuju ke tasik di kawasan rumah apit di mana kawasan mat2 rempit melepakkan diri di situ sambil membawa chikaro masing masing. hihi. kami tak da cikaro and then untuk hilangkan rasa bosan, apa lagi, d3100 dikeluarkan dan dicapai dengan pantas untuk ditembak tembak dengan sesuka hati. ini lah hasilnya apabila menembak dengan sesuka hati.

klik untuk besar

klik untuk besar

klik untuk besar

klik untuk besar

klik untuk besar

klik untuk besar

hahaha..dah abes snap then kami balek sebelum waktu maghrib. kepada kawanku Fahmi, terima kasih sebab merempit ngan aku. hihi.bye bye.

salam by : Hafizzi Aziz


25 orang comel komen:

nano said...

eh2,,,sap rokok tak baik utk kesihatan..

amaran oleh jabatan kesihatan malaysia,,

wakakakaka

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , pic sngat larh cun2 ! dan mt0 tuh lagi cun apit , ckp kt black pinjam leyh ? HAHAH ! *budak bru blajaq*

aRe-PeaK said...

@nano : xpa..merokok bgus utk kesihatan jantung! hihi..

aRe-PeaK said...

@Alia : thanks alia. nnti apit gtaw kat black yg alia nk pinjam moto tue tp alia bg cekap bawak moto biasa dulu la..hihi..

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , mt0 besa p0wn xtrer ag kan ? ciss blagak alia neyh nk bwak mt0 besaq , mau jt0h xnaya ja ! 1ag , jgn hbeskan duit kt rk0k :)

aRe-PeaK said...

@alia : jatoh naya. cemey muka. kih3. xpa.rokok penyumbang pertama ekonomi malaysia.hahaha.

Aida Omar said...

apit ke tu? btol ke apit tu? hahah..amboi nak cikaro erk?
kuar petang tadi tak ajak..

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , cemey p ! biaq nyesal , HAHA ! uhh , membahayakan ksihatan tuh .

aRe-PeaK said...

@aida : ha apit la..sapa lg..yang sorg lg tue kawan.hihi.

nano said...

apit,,,,rokok memg xbagus la,,stop la,,kcian kat dri sndri,,lg 1 cian kt bakal wife n anak2 apit nti,,dpt asap rokok,,nano mangsa keadaan ayah n abg2,,,ble bau rkok,,msti nano sakit dada,,batuk2,,,

uit2,,kem salam member,,wahahah

aRe-PeaK said...

@nano : hala2 nano.nnti2 la bhenti..lex lu. bukan hisap dlm umah,,hisap kat luaq tue.xpa..kih3..thnx bg nasihat.

aRe-PeaK said...

@alia : haha. mula2 comey pastue cemey! hahaha.

dayfeda hassan said...

huhh..adezz..nie br blek merempet sat td..wahahaha..lmbt bape jam je entri nie..haha^_^

P/S=merokok xbek tok kesihatan..^_^

aRe-PeaK said...

@day : ramainya bg nasihat jgn merokok..adoiiii..hahaha..

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , xc0mey2 p0wn kita dua . cemey ada ah !

Amira Chan said...

da follow :)
hit mine

Caythrine Amanda said...

nak tompang sekaki kat motor tu...ahaks

aRe-PeaK said...

Caythrine Amanda : sekaki je ke nak tumpang?? hihi..

Scya Lollita said...

meh jmpot cik scya bawak jalan2 . **tp kne kawen dlu hik3

CikYana(",) said...

amboi sedapp pegi merempit dan b'photo shoot ni
nak tumpang sekaki leh?
ahaks :P

Hurun Akita @ Ciktika said...

bgsssss nye....camtu lah...balik b4 maghrib..hehe...folow2 ek..t leh swuh ketik2 iklan kat bloq ni

Ain Shafinas said...

baju tu... rawkkksss !!!! yey yehh !! :P

aRe-PeaK said...

@Hurun Akita @ Ciktika : hihi..baik kan..anak yg soleh la katakan..hahaha..done follow u..

aRe-PeaK said...

yana : meh nak tumpang..boleh jer..

aRe-PeaK said...

@Ain Shafinas : rock kan??haaa..hihi..jumpa kat pak imam,pak imam hambat guna cangkul..kih3..