Last updated!

28 November 2012

Pengomen Tegar Blog Fizgraphic

Semalam ada usha-usha blog lyssasecret kita. Pastue tengok la ada kat tepi gadget dia ada la benda alah sapa yang komen paling banyak kuar nama kat situ. Macam best ja. Aku pown buat la jugak. Nak gak taw sapa yang kerap mengomen blog aku nie. Aku pown kelepot-kelepot mata ikut tutorial si lyssasecret tue. Lepas jer buat, tadaaa...Ooooo si gadis manis nie rupanya yang kerap mengomen. Hihihihi.


Tahniah kepada saudari gadis jelita Leeza Dayasari iaitu owner kepada blog www.santaileeza.com. Tipu lah kalau hampa tak kenai blogger nie. Sapa nak kenal2, tunggu apa lagi, p terjah blog dia cepat. Kerap sungguh dia komen blog aku nie. Terima kasih leeza sebab sudi menjengok blog apit n mengomen setiap entry kat blog apit nie. Saya leeza ketat2. Hahahaha. *Gurau jaa... Kekadang nie kena gak bermanja-manja ngan blogger. Hahahahaha. 

Tak lupa jugak kepada anonymous yang memenangi tempat kedua pengomen tegar blog nie. Hahahahaha. Banyak jugak anonymous yang mengomen. Memang blog aku nie sesuai untuk anonymous semua. Kalau hampa tak support, sapa lagi ye dakk. Baguih hampa nie. Tue yang aku sayang hampa tue. Kih3. Kalau pikir anonymous tue, mesti pikir dia akan komen yang negatif atau buruk2 ja kan. Takdak lah. Ada jugak yang xdak akaun gmail or blogspot guna anonymous untuk mengomen. Ada banyak jugak komen memuji fizgraphic dari anonymous nie. Thanks! Haa tak lupa gak kat semua yang kerap menjengok blog aku nie dan komen entry2 dan bagi kata-kata semangat kat aku. Hihihi.

P/S : Nanti mcm nak bagi hadiah jer sapa yang mengomen selalu di fizgraphic nie. Hihihi. Mohon cik saudari santaileeza inbox di facebook apit jap. Peace.


23 orang comel komen:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

pewittt. terjahhh beliau

afifudinsohaini said...

lepas ni aku komen banyak-banyak ah..

Nur Syakirah said...

haha nak jadi anonymous jelah nanti :3 Boleh dapat gelaran pengomen tegar kedua ;)

Lina md. munir said...

Dah memang grafiknya cantik pun. Saya pun suka dan teringin design macam ni. Semoga maju jaya selalu.

cik Que said...

blogger otai mstlh bnyk pengomen..^__^

miz ruha said...

tegarnya dia...
eh? nama aku pun tersenarailah... hikhik...

Hanis Syazana said...

Wah.. tahniah tahniahh ..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tetiba pipi merah bro.. ha ha ha ....
apa2pun leeza mmg terkejut + teruja... (gaya malu2 kucing ckp ni)..
well org puji kot dlm entri.. maunya tidak.. peace ... serius kembang sedozen!!!! haaaaaaaaaaa
terima kasih!!!!

Lyeen De Syifa said...

Wah..kak leeza..:) tahniah senior..:) haha...Lepas ni boleh jadi pengomen tegar..erk?Hehehe

Anisa Anuar said...

terbaik laaa...tahniah2

syiela said...

tahniah.. tahniah... ramai suka lepak kat sni byk info

zaza nizam said...

tahniah! empunya blog ni pun apa kurang hebatnya kan? :)

Mrs Velentine said...

tahniah..done nuffnang

Noraqilah Johari said...

tahniah =) hehe =D

Nurfara Hani said...

leeza dayasari memang pengkomen tegar... suka pi blog dia.

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah tahniah..haruslah kene appreciate top kommentar kan apit >.<

MawardiYunus said...

huntungla ada pengomen tegar

Solehah Shamsuddin said...

huahh haha anonymous pn byk komen ye.hebat sungguh :)

sabry oppa said...

tahniah ! kpd yg bertuah

Alyn Adnan said...

Haha tahniah2 .. Tahniah juge pd cik puan anonymous ..

Nurul Ain Atikah said...

uish, best daa tuh.

sohoque said...

1st time terjah blog ni. ni pun dpt referral drp entry leeza. nice blog bro!

shasha yacob said...

hokaloh, kak leeza rupanya. hihi. dia pun rajin bebenor komen dekat blog I. hihi