Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 November 2012

Arghhh! Mana Link Says Nie! Meh Nak Ajar..

La nie dah nak hujung bulan dah. Memang waktu yang sesuai nak cashout duit poket di internet nie. Apa lagi, bukak terus akaun says.my nak check baki ada berapa. Memang target nak ada RM200 pown untuk bulan nie sebab kurang sikit promote iklan says bulan nie. Agak sibuk sikit dengan design macam-macam. Alhamdulillah tercapai jugak. Haa kan dari dulu lagi aku cakap tak rugi join says.my nie.


Yang mana blogger atau facebooker atau twiter yang kerap duk online tue, apakata hampa mai daftar says nie. Daripada online tiap-tiap hari tak buat apa-apa pown kan. Meh daftar --> TEKAN. Kalau macam blur taktaw nak daftar says nie. Hampa boleh tengok link-link kat bawah nie ha. Aku dah pernah ajar sebelum nie. Simple senang dan mudah. Hihihi.


Ada kat facebook yang tanya aku camna nak dapat duit beribu-ribu macam aku dapat dulu tue. Of coz la kena berusaha kumpul adik-adik ooi. Share link, promote di wall facebook kita. Tapi jangan sesekali SPAM link iklan kita pada group-group taw. Buatnya hampa dah kumpul sampai RM500, pastue nak cashout, tetiba suspended. Kan rugi camtue. Hati-hati ye. Dah ramai yang dah jadi camtue. Hati-hati apabila share iklan kita. Hanya di wall atau fanpage kita saja k. :-) 

CARA TERBARU COPY LINK IKLAN SAYS

1. Log in akaun says dulu. Pastue masuk dashboard kan?
2. Tekan SPECIAL kat atas tue. Nampak?

2. Pastue pilih la iklan mana yang hampa nak amik link iklan tue. Contohnya aku amik iklan macbook Apple nie. Tekan ja gambar laptop tue. Loading...

3. Pastue kuar button2 share kan. Tekan Facebook punya button.

4.  Pastue tekan ja Share.

5. Nanti kuar pop up window. Copy link kat petak merah aku buat tue.

6. Ha siap lah. Tunggu apa lagi. Cepat lah share. Buat duit. :-)

SELAMAT MENCUBA!


15 orang comel komen:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terima kasih. sbnrnnya leeza dh berhenti share2 ni sbb x jumpa link. frust dibuatnya.

Lina md. munir said...

Aah..memang betul kata Leeza tu. Says lebih rumit dari Nufnang.

Fakhruru said...

nk tnya, apa yg d'mksudkn oleh Fiz ttg "jangan sesekali SPAM link iklan kita pada group-group taw"? xfhm cmne SPAM link iklan tue.. huhu

Aida Omar said...

ah dah lama tak promote says nie.. kawan2 pun dah senyap je.. huhu

miz ruha said...

sama macam aida... dah lama tak promote says...

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

syiela said...

akak dah cerai talak 3 ngan says ni

Alyn Adnan said...

Alyn nk tnye .. Share kt fb je ke .. Contoh klu nk ltk link dye dlm entry kte .. Boleh x .. Mnjd x ??

Hafizzi Aziz said...

@Alyn Adnan Bleh ja. janji orang klik dan cara promote iklan tue betul. :-)

Hafizzi Aziz said...

@syiela Amboi. takleh rujuk dah. hihi.

Alyn Adnan said...

Oke2 .. Tenkiu

Solehah Shamsuddin said...

lorr dah berubah ke says ni.patutla cari kod utk share iklan xd.penat cari.akhirnya dh jmpe ble tgk sini.thanks apit

Nurul Ain Atikah said...

oh, camtu ek? baru tahu

Slamberboy88 said...

mcm ni ek tuan umah.. :)
http://ysmcdn.com/share/my/2554/3182443.

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

wah...lama dah nak cari tuto ni..tq apit ciz sudi buatkan tuto ni..:)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...