Last updated!

03 November 2012

Gambar Pernikahan Farid Kamil & Diana Danielle

 Tudiaaa hang nikah jugak no Farid Kamil. Tahniah pada kedua-dua pasangan nie. Aku tak berapa kecewa sangat Farid Kamil kawen dengan Diana sebab tak berapa minat sangat dengan Diana Danielle nie. Kecewa lagi time Lisa Surihani kawen ngan Yusry dulu. Huk3. Pasangan pelakon nie telah selamat disatukan sebagai suami isteri dalam majlis pernikahan yang berlangsung di Hotel Flamingo di sini pada pukul 9.12 pagi ini. 

Farid menyediakan lima dulang hantaran termasuk mas kahwin RM10,000 dan wang hantaran RM10,000 nilai emas, manakala Diana membalas dengan tujuh dulang. Dihadiri kira-kira 300 tetamu dalam kalangan kaum keluarga dan rakan, pasangan itu disatukan dengan hanya sekali lafaz oleh Pegawai Tadbir Agama dan Pendaftar Kanan Daerah Gombak, Daim Jajuli. Jom layan gambaq-gambaq kat bawah nie.

Banyak lagi di --> TEKAN SINI

11 orang comel komen:

zaza nizam said...

comey!! tahniah buat mereka berdua.semoga kekal selamanya

Rozuan Ismail said...

tahniah buat mereka berdua

Aliff Haikal said...

memang tak dinafikan diana danielle cantik dalam jika bertudung .

steffany daph said...

congrat for them (: wish them happy and bahagia 4ever.

shidaR said...

akhirnya :) amin...

Ayie Abas said...

sama cantik..sama lawa diaorang :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

kan cantik pky tudung

MiSz fiFiEyQa said...

cantik D pakai tudung..kawen muda la nampaknye..hehe..and simple je majlis dorang tapi still cantik..tema garden la ni kan..

bLaCk pEarL said...

so sweetttt... :) love it the garden theme. both of them are so suit to each other.

Aida Omar said...

tema garden nie kan? moga jodoh mereka hingga ke hujung usia :)

Nurul Ain Atikah said...

akhirnya. Peace :D