Last updated!

11 November 2012

Tempahan Vector Dibuka SEKARANG!

Taw tak apa tue vector? Vector potrait? Hampa google ja apa tue vector potrait tue. Nanti kuaq lah macam-macam image. Haa macam tue jugak lah yang aku buat sekarang nie. Sapa-sapa nak tempah, boleh ja email aku kat apit_afyz@yahoo.com atau apit89@fizgraphic.com. Kalau malas nak email, boleh add facebook aku kat SINI. Kita bincang dalam tue. Dulu pernah dah amik tempahan, tapi dah stop buat sementara waktu. Vector-vector nie boleh ja kalau hampa nak buat gambar puzzle, kad kahwin ke, sticker ke, frame kat rumah ke..macam-macam lah. Baru-baru nie dapat tempahan dari sebuah company untuk buat buku agama. Alhamdulillah. :-) Contoh-contoh vector macm di bawah nie.
NAK PANDAI PHOTOSHOP. BOLEH JUGAK DVD SINI.
TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG.
HARGA BERGANTUNG PADA GAMBAR YANG HENDAK DILUKIS.
KENA BAGI GAMBAR YANG JELAS DAN CLEAR UNTUK LUKISAN CANTIK

12 orang comel komen:

miz ruha said...

buka order ye sekrang...
menarik ni...

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Heeee , Cantik gileeeerrr <3 <3

dEdEQ dE wIshEs said...

GILER CANTIK BEB

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hebat sgt.... terus sukses k.

Leeza said...

apit tau x??? cantik gila apit buat...=)

shidaR said...

apit shida xtau nk bg gmbar ape lah huhuhu..xdak gmbar baguih lg huhuh^^

sHaRiNa eLyaNa said...

wah mmg berbakat

...GA da mula..apit bole join sekali..
http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

cantik gilerr!!

Nurul Ain Atikah said...

pergh, camne nak buat tu. takde duit nak order la. huhu :(

NurShabrina said...

boleh tak kalau saya bagi gambar kat apit, apit tukarkan baju tu ke pakaian seragam pandu puteri..

Budu Bilis said...

menarik dan chumel :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

awesome...