Last updated!

20 November 2012

Anonymous Mengodam Lebih 660 Laman Web Israel

Ketika tentera Israel menyerang Gaza minggu ini, dan pada masa yang sama mengumumkan akan mematikan internet di kawasan terlibat, Anonymous telah pun mengumumkan akan melaksanakan OpIsrael, dan kini kelihatan ratusan laman web Israel digodam, selain alamat emel dan kata laluan yang turut ditiriskan ke arena internet.



Daripada akaun Twitter @YourAnonNews, antara perkembangan semasa yang dikongsikan, adalah termasuk berkenaan pangkalan data Bank of Jerusalem yang dipadam, selain laman web kementerian Israel. Buat masa ini, pihak Anonymous masih lagi aktif mengodam web Israel, selain berkongsi pelbagai maklumat semasa melalui akaun Twitter mereka.

Ikuti akaun @YourAnonNews di Twitter
credit to : http://amanz.my/

UPDATED : ekoran dari serangan maya yang dilakukan oleh 'anonymous' lebih 44 juta website dan 700 website badan kerajaan dan politik Israel digodam, melumpuhkan Sistem Operasi mereka.

P/S : #PrayForGaza


24 orang comel komen:

hananhadila said...

haha . apit bangge dengan diorang ? hanan pun :D

iezayusof said...

smoga kemenangan berpihak kepada islam, Amin :')

Nurul Faiz Bikers said...

padan muka. nak sangat kan.

Hermin said...

hah...untuk benda macam ni bangga la sikit...

Emas Putih said...

nice :)

Fiza Suhaimi said...

memang hebatlah Anonymous! tapi macam seram je tengok video tu.hehehe.

Cheida_Mymee said...

hahaha bagus anonymous ni..
i loike.. baru pdn muka isreal..
berbangga sgt mereka tu bijak dan terpandaii

Cik Lyeen said...

smoga dgn itu mreka sedar2lah bhwa 1 dunia mngecam mereka yg kejam!!

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

bgs la. . :)

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

bgs la. . :)

Cik Iera Ziera said...

Yeah . Tak sabar nak tgok Israel musnah :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yeah.... satu usaha yg ada kelainan.
moga peperangan (pembunuhan) ini dihentikan ke atas gaza...

cik neto said...

teramat gembira dengan berita ni :D
hancurlah yahudi laknatullah !

Eyqa Rawr said...

tahu sangat siapa ahili kumpulan hacker tuh. Kumpulan hacker lain pun tengah wat gak.

AishaMyra said...

padan muka Israel .
lumpuhkan 100% ekonomi diorang klau boleh .
Allah please save Gaza .
Aminnnn

:)

ayut said...

pray for Gaza...

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

padam muka kau yahudi sial!! #save gaza

cikpjaz said...

kadang2 bangga jgk dgn hacker ni...
rasakan yahudi laknatullah...

SLM..please support pjaz dlm contest iphone5 gdjet impian, tlg KLIK g+ yer diside bar sblh kanan atau di entri =) TQ ^^

Qimie Mohamad said...

Terbaik lah diorang nie!

http://pengembara-awan.blogspot.com/

- Tinggalkan link yerkk... -

Aida Omar said...

bukan dunia nyata je israel dikecam hebat.. nun di alam maya juga dia dikecam.. good anon.. :)

CaDLyNN said...

pray for gaza :)

Solehah Shamsuddin said...

baru2 ni hacker godam twitter timbalan presiden Israel kan? teruk jugak twitter tu kena.

Nabila Aziz said...

licik tapi awesome.

Nurul 'Aiziz said...

AWsome! Anonymous the greatest!