Last updated!

30 November 2012

Lawa T-Shirt DC Comic Yang Baru Nie.

Hampa ingat dak hari tue aku ada buat entry promote pasal Syazwan ngan Syarazi (member aku) nie. Kalau terlepas nak baca entry tue, hampa terus boleh TEKAN entry tue. Kali nie nak buat entry lagi pasal design-design depa nie. Ada baju DC Comic yang baru sampai. Gila lawa-lawa. Besday aku dah nak dekat dah. Sapa yang nak beli t-shirt nie kat aku? Hahahaha. Nak show up sikit baju-baju DC Comic nie. Aku minat gila kot!






Ada belambak-lambak lagi design baju kalau takmau design yang nie. Hampa boleh terus ke page Syazwan & Syarazi nie. Style-style kot baju. Sesuai la sapa-sapa yang nak beli hadiah kat si boyfriend ka. Tue pown kalau boyfriend minat la baju-baju camnie. Sapa ada boyfriend jambu, memang x sesuai kot baju-baju camnie. Nie yang jiwa ganas-ganas jer tapi hati lembut. Peace. 


9 orang comel komen:

afifudinsohaini said...

style la pulak tengok..aku nak hadiahkan untuk aku la..haha.

Hafizzi Aziz said...

@afifudinsohaini hadiahkan untuk aku jer la. beli la dua. aku satu, ko satu. hahaha.

Azhafizah Md Nor said...

pilihlah nak mana satu?:p

Shasha Yacob said...

wa perempuan , lek lek je pakai baju ni, haha. superman satu.

fatin amalina husna said...

cantik2lah semua..harga pon mesti boleh tahan kan..=)

Solehah Shamsuddin said...

xd style len ke.ni mcm sesuai utk lelaki je

Nurul Ain Atikah said...

perempuan takda ka? doodle ke. haha

Mr. Apih said...

lawa2

MaYa MustWany said...

cantik...suka2