16 November 2012

Freebies Doodle Muslimah : Save Our Palestine

SELAMATKAN PALESTIN. Apakah peranan kita? Sesungguhnya umat islam pada hari ini adalah yang paling lemah,yang tidak dapat berbuat apa. Ini kerana kita tidak bersatu. Paling mudah dapat kita gambarkan dengan keadaan politik di Malaysia sendiri. Orang berpangkat besar tidak akan mendengar rintihan kita yang tidak setaraf dengannya. Itulah kebinasaan wang jika hanya memandang dunia semata2. Kita sebagai umat islam hanya mampu berdoa,berdoa dan terus berdoa. Allah akan sentiasa mendengar doa hambanya yang bersungguh-sungguh.
Sokonglah dengan menjadikan gambar facebook anda. Lelaki akan menyusul. Insyaallah.
Hanya ini yang mampu aku buat untuk membantah kekejaman zionis laknatullah. Jom sama-sama kaum muslimah jadikan DP Facebook anda. Yang lelaki akan menyusul. Insyaallah. YAHUDI CELAKA!

36 orang comel komen:

Anonymous said...

Ambil satu :)

Unknown said...

Hana amik pink satu! thanks Apit :D

One day Palestine will be free.. insya-Allah ^^

Unknown said...

cantikk!!
husna amek warna oreng ye..
thanx..=)

Fateen Shafini said...

Chumell! Amek yang warna purple yeah!

Asma' Sah said...

comelnya doodle

Mawardi yunus said...

Selamatkan umat islam di Palestine

✿Hadifah Sabri✿ said...

Cantik! ambil satu. Thanks :D

Faz.M said...

saya amek biru pekat..
tq!cantik sgt... :)

xxxxx said...

Assalamualaikum..Canteek:D
saya ambil satu yeaa :)

Unknown said...

knapa xde lelaki...

Leeza Dayasari said...

pinjam satu..... yeah...

nurhuda said...

hanan rase nak nanges tengok berita .. ya Allah , selamatkan saudaraku di bumi Gaza .. hanan curik wane merahh ea ..

Atifah Zulkifle said...

Assalamualaikum. Abang Apit, kalau tak salah saya, simbol tangan "peace" dalam bendera tu adalah salah satu simbol tangan freemason. Boleh rujuk di sini > http://www.pelbagai.com/yahudi/mesti-baca-rahsia-simbol-tangan-peace/

Maaf, komen saya ni hanya untuk mengingatkan. Moga tak disalah erti. Wallahuallam.

Dayah Danish said...

Mintak copy entry ne boleh ? akan di-creditkan

AzielahRahim said...

nak ambik satu wat cover timeline fb

Atyra Pink said...

sgt menarik (Y)

Dayah Danisha said...

http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/save-our-palestine-with-doodle-buatan.html

nurul barakah said...

nurul ambik satu ye..

dEdEQ dE wIshEs said...

PRAY FOR GAZA :)

CUN DOODLE TU .. NGEE

siti hazreen said...

comelnyer :)

Anonymous said...

dini amik 1 :)

Unknown said...

Fiz - nak tnya apa maksud tgn yang tunjuk peace tu ea? dah amik satu

Unknown said...

Fiz - nak tnya apa maksud tgn yang tunjuk peace tu ea? dah amik satu

Anonymous said...

Cantik sangat, saya ambik satu ^_^

Nur Aisyah said...

dah ambil satu..trima kasih..;)

Unknown said...

comel..

ndxblg said...

comel2 semua ...geramm je ha3..amik satu ye..nah duit..tq :)hi3

Unknown said...

Dah amek..
Comelnye..
thanks ye..:)

Nurul Anis said...

comey nyer.. nak amik 1 ae apit..

thnk you..:)

-meeSUPERGIRL- said...

pray for gaza :)

Leena said...

saya amek yang merah ^.^

noraqilahjohari said...

assalamualaikum apit..
qiela amik doodle 1 ea..thanks tau =)

Minta maaf klu saya curi sedikit masa awak, saya cuma minta awak luangkan masa 1 minit je untuk sama-sama kita berdoa =)pray for GAZA!

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/11/keep-pray-for-gaza.html

>Misz Farah..?< said...

saya amek satu. thanks..=)

Unknown said...

Myra amek 1 yerr..thankss

kay said...

ambik 1..thanks

shahidah said...

Mintak izin amik yea..