Last updated!

16 November 2012

Freebies Doodle Muslimah : Save Our Palestine

SELAMATKAN PALESTIN. Apakah peranan kita? Sesungguhnya umat islam pada hari ini adalah yang paling lemah,yang tidak dapat berbuat apa. Ini kerana kita tidak bersatu. Paling mudah dapat kita gambarkan dengan keadaan politik di Malaysia sendiri. Orang berpangkat besar tidak akan mendengar rintihan kita yang tidak setaraf dengannya. Itulah kebinasaan wang jika hanya memandang dunia semata2. Kita sebagai umat islam hanya mampu berdoa,berdoa dan terus berdoa. Allah akan sentiasa mendengar doa hambanya yang bersungguh-sungguh.
Sokonglah dengan menjadikan gambar facebook anda. Lelaki akan menyusul. Insyaallah.
Hanya ini yang mampu aku buat untuk membantah kekejaman zionis laknatullah. Jom sama-sama kaum muslimah jadikan DP Facebook anda. Yang lelaki akan menyusul. Insyaallah. YAHUDI CELAKA!

36 orang comel komen:

Nana said...

Ambil satu :)

Haruno Hana 하나 said...

Hana amik pink satu! thanks Apit :D

One day Palestine will be free.. insya-Allah ^^

fatin amalina husna said...

cantikk!!
husna amek warna oreng ye..
thanx..=)

Acha Asha said...

Chumell! Amek yang warna purple yeah!

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

comelnya doodle

MawardiYunus said...

Selamatkan umat islam di Palestine

✿Hadifah Sabri✿ said...

Cantik! ambil satu. Thanks :D

Fazreen Misbae said...

saya amek biru pekat..
tq!cantik sgt... :)

Doraemon =D said...

Assalamualaikum..Canteek:D
saya ambil satu yeaa :)

Fendy said...

knapa xde lelaki...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pinjam satu..... yeah...

hananhadila said...

hanan rase nak nanges tengok berita .. ya Allah , selamatkan saudaraku di bumi Gaza .. hanan curik wane merahh ea ..

Atifah Zulkifle said...

Assalamualaikum. Abang Apit, kalau tak salah saya, simbol tangan "peace" dalam bendera tu adalah salah satu simbol tangan freemason. Boleh rujuk di sini > http://www.pelbagai.com/yahudi/mesti-baca-rahsia-simbol-tangan-peace/

Maaf, komen saya ni hanya untuk mengingatkan. Moga tak disalah erti. Wallahuallam.

Dayah Danish said...

Mintak copy entry ne boleh ? akan di-creditkan

Azielah Rahim said...

nak ambik satu wat cover timeline fb

Atyra Pink said...

sgt menarik (Y)

Dayah Danisha said...

http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/save-our-palestine-with-doodle-buatan.html

nurul barakah said...

nurul ambik satu ye..

dEdEQ dE wIshEs said...

PRAY FOR GAZA :)

CUN DOODLE TU .. NGEE

siti hazreen said...

comelnyer :)

Anonymous said...

dini amik 1 :)

Nur Azila said...

Fiz - nak tnya apa maksud tgn yang tunjuk peace tu ea? dah amik satu

Nur Azila said...

Fiz - nak tnya apa maksud tgn yang tunjuk peace tu ea? dah amik satu

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Cantik sangat, saya ambik satu ^_^

Nur Aisyah said...

dah ambil satu..trima kasih..;)

Cik Zaniff said...

comel..

niedaida said...

comel2 semua ...geramm je ha3..amik satu ye..nah duit..tq :)hi3

HAJAR said...

Dah amek..
Comelnye..
thanks ye..:)

arnissa said...

comey nyer.. nak amik 1 ae apit..

thnk you..:)

-meeSUPERGIRL- said...

pray for gaza :)

azey a.k.a ammi said...

saya amek yang merah ^.^

Noraqilah Johari said...

assalamualaikum apit..
qiela amik doodle 1 ea..thanks tau =)

Minta maaf klu saya curi sedikit masa awak, saya cuma minta awak luangkan masa 1 minit je untuk sama-sama kita berdoa =)pray for GAZA!

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/11/keep-pray-for-gaza.html

>Misz Farah..?< said...

saya amek satu. thanks..=)

Amirah Azhar said...

Myra amek 1 yerr..thankss

Nur Khairiah Irwanie said...

ambik 1..thanks

shahidah said...

Mintak izin amik yea..