16 July 2012

Wajib Tengok The Dark Knight Rises. Gempak!

Movie yang ditungu-tunggu sejak sekian lama. Hahaha. The Dark Knight Rises. Tajuk jer camtue tapi nie movie Batman. Kenal batman x? Tue ha poster di atas. Dia nie abang kepada spiderman kot kalau tak silap. Cuma mak lain, pak lain. Hahahaha. Merapu aku nie. Hari Khamis bersamaan dengan 19hb Julai nie mula lah tayangan movie Batman : The Dark Knight Rises. Waah! Sapa nak teman apit p tengok? Hohohoho. 


Jom layan trailer dulu kat bawah nie. Hmm agak kecewa sikit sebab watak Joker dah xdak. huhuhu. Tapi watak jahat kali nie macam ganas jer. Waahh! Jom tengok trailer dulu!


p/s : Kali nie kereta batman leh terbang la wey. Perghhh. Rugi kalau tak p tengok nie. 

23 orang comel komen:

dilla.d said...

oh dh kuar yek , nnt klu dah tgok jgn lupe wat review hehe ^^

phat said...

lama dah haih x tg wayang

Nurul Husna said...

boleh la try...x pernah tgk lagi cite batman...hehe

Iza Zaty said...

fuyyo ! memang gempak la ! XDD

Leeza Dayasari said...

bakal serbu pawagam k. haaa
baru plan nk tgk ice age...

dya nasir said...

mmg rugi tak tengok..hihi

FIZGRAPHIC said...

haah. khamis nie kuar. jom? hahaha

FIZGRAPHIC said...

xpa la hang. kawen dah. org2 bujang nie ja p lepak wyg. hihi.

FIZGRAPHIC said...

haa kena p tgk taw. before tue, tgk la the dakr night yang no 1 dulu :-)

FIZGRAPHIC said...

p tgk ice age dulu. khamis nie tgk la batman lak. hihi

FIZGRAPHIC said...

kan3. x sabar nie. hihi

FIZGRAPHIC said...

gempak giler! hahaha

Unknown said...

x saba nk tengok..

YouSOF said...

Ingat lagi The Dark Knight dulu aku tengok guna tiket free, berbaloi-baloi! ;D



Ok 'best' trailer yang kau bagi tu Apit!

Belladeone said...

betulll...filem ni ditunggu-tunggu oleh saya selain dari KL gangster 2...

rAIHan said...

layan...^^

Iefa Ujang said...

blh g tgk jgk ni :D

ELFarahin said...

Apit, JOIN yuk! Ajak geng-2 sekali ehh... ^^

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html

lynmunir said...

Wah...Batman datang lagi !!!
Standby pop corn la jawabnya.
Assalamualaikum Hafizzi. Akak dtg balas lawatan Hafizzi semalam.
Yang paling best ialah 'review 10 blogger terpantas '.
Next time review blog akak pulak ok.

Mimin Adam said...

wahh ! nak tengokk ni ada pop corn takk tuan tanah ? huu

Kekzamanis said...

Mesti gempaq kan citer nih? Tak sabar nak gi terjah panggung 19hb nih.. Hehe..

King Ayam said...

Dia punya poster tu cam bes jer... Nk try tengok le

dilla.d said...

nak belanje kite letewww hahaha