Last updated!

09 July 2012

Senarai Peserta Segmen : Aku & Dia


1. http://mizzsninie.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
2. http://shayeaien.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
3. http://happymonstergendut.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
4. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
5. http://sweetypinkypoohfaqiu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html
6.  http://aienstory-aien.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
7. http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
9. http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
10. http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
11. http://mandysukamenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
12. http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
13. http://duniakushida.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia-by-fizgraphiccom.html
14. http://justforfund.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
15. http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
16. http://chot91.blogspot.com/2012/07/aku-dia.html
17. http://doubledeeya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
18. http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
19. http://malyhah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
20. http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
21. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
22. http://zemumbling.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
23. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
24. http://cik-eiyra.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
25. http://rajafarah94.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
26. http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
27. http://diaryzakiah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
28. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
29. http://smileon-secret.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum.html
30. http://nurhastorylife.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
31. http://nzfyns.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
32. http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
33. http://nurrcahaya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html
34. http://dhyeahana.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
35. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
36. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
37. http://duniakikun.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
38. http://budakepalmerah.blogspot.com/2012/07/segmenaku.html
39. http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html
40. http://mizzshaa.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
41. http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
42. http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
43. http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
44. http://ceriterasyafieyana.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
45. http://farahizni.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
46. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
47. http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
48. http://bubu-babah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html

Semua layak nampaknya. kurang 2 orang saja lagi. Hihihi. Takpa la 48 blogger pown. Banyak2 kang, yang lebih tue kesian lak xdapat. Hohoho. Ada jugak yang blogger sudah berkahwin. Hihihi. So sweet. Hmm apit maybe akan buat doodle nie lusa dan bagi kat korang semua okay. Hari nie dan besok untuk siapkan vector saja. Peace. Tahniah semua. Salam.

23 orang comel komen:

Wanieys said...

apit....xsabar nk dpt doodle tu sos weet hehehe

Si Matatajam said...

Ala ingatkan untuk yg bom kawin ja. Kl tak mesti akak join. Hu hu...rugi2..

Si Matatajam said...

Nak jadi peserta ke 49 bleh tak. Hi hi...

Alieza Dayasari said...

alamak.. mcm mana boleh terlepas pandang segmen ni... arrggghhhhh

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

beberapa hari xdpt buka blog...huhu...daa melepas segmen best ni....tahniah semua :)

shida'R said...

tak sangka gua top15 heheeee...sempat juga yg kene tag pn sempat join..cayalahhh hehee..sesi BW jom!

❤nur' amalina❤ said...

tak blh join lagi ek? hihi,

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

thanks apit ;) tersenarai jugak

✿Cik Suer✿ said...

alaaa... Xsempat nak join.. Huhuhu

Hafizatul Asyrin said...

Ruginya tak join .. Duk ingat kata dah full sebab Apit kalau buat segmen mesti ramai yang join .. Huhu :( Sedihnya haihh!!!

Alynn Nyzaa said...

ramainya join...:)

azizah :) said...

hahaha i la tu salah sorang blogger dah kahwin..hehe

tq apit!

Ain said...

Alhamdulillah,,tersenarai jugak...syukur ^^

Qaleshya Umairah said...

: yeh2.. dalam list 50 orang ! ngeehh.. ^^ trima kasih.. En.apit.. Nama doddle " Mr. Bobo & Mrs Qaleshya "
nak dooddle rona meroon kerim.. bule tak?? ^^ terima kasih skali lagi.. hehe

Qaleshya Umairah said...

sory ea en.apit.. nama doddle " Mr. Hafiezy & Mrs Qaleshya "

thanks ! ^^

Mizzs Ninie said...

Kali kedua jadi first peserta.. :D #Bangga sekejap

Malyhah Eyna said...

no 19 :D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

yei!dpt!hihi..tq apit:)

Si Matatajam said...

tahniah waniey

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tersenarai juga hehe... alhamdulillah

;)

thanks

Solehah Shamsuddin said...

wah sempat tu.hehe skenye ni...hehe igtkan xsempat. tq ye apit. :)

tiera said...

link sy xde ek...xmenang ke?

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Nur Jannah . said...

Dah antar link >.< Tapi tak ada lar :((