01 July 2012

Tempahan Doodle Couple Dan Doodle Perkahwinan



Assalamualaikum w.b.t

Hyep korang! Lama tak menaip kat blog nie. Sibuk dengan macam2 tempahan doodle dan juga DVD Adobe Photoshop Top Secret. Tengok jugak --> http://bit.ly/L10a6e  Malam nanti bz lagi sebab nak p tengok bola Final EURO 2012 Spain VS Italy. Perggghhh. Go SPAIN Go. Kita belasah itu Italy. Hahaha. Lari topik suda dengan tajuk entry. Arghhh suda2. Berbalik kepada tajuk entry. Apit bukan nak membebel panjang2 sangat pown. Just nak publish jer doodle kahwin yang akak comel order kat apit. Tadaaa. Tengok kat bawah nie. Hihihi.

Ada dua pasang warna. satu ungu macam kat atas nie. Satu lagi kaler PINK. Tapi malas nak publish yang kaler pink sebab terlampau comel sangat (uwerkk perasan suda).
So ada lagi satu doodle couple yang sweet gitu. Kak yang sama gak order. Jejaka tampan adalah bekerjaya sebagai seorang anggota tentera. Akak nie just bagi gambar uniform dan apit just bayangkan doodle yang pakai uniform tersebut. Lihat sini --> http://bit.ly/L10a6e  Muslimah di tepi pulak adalah seorang pendidik bangsa. GURU! Wahh sama cocok sama padan. Doodle tue korang leh usha2 kit kat bawah nie.

Mulai sekarang kena letak watermak banyak sikit sebab ada kes lak orang copy gambar atas nie dan jual. Yang freebies xnak amik, duk amik yang orang tempah. Naya ja. Huhu. Malas nak sebut orang tue sapa. Peace.
Tak tahu apa yang mereka mahu buat dengan doodle nie. Yang pengantin tue tahu lah maybe nak buat kad kahwin kot kan. Wahhh mesti comel buat kad kahwin. Agak-agak korang lah kan, kalau la apit nak bukak bisnes design kad kawen, korang nanti nak order gak? Hihihi. beragan dah aku nie. Ish! Hmm oaky lah. sila berikan komen yang boleh membina sikit diri aku nie. Peace. Salam. 

p/s : Harap-harap SPAIN berjaya membawa PIALA EURO awal pagi besok. Yeah!

52 orang comel komen:

Si Matatajam said...

Bleh tu dik kalau nak wat kad kawin plak.. Mesti ramai yg tempah tu..

Si Matatajam said...

Bleh tu dik kalau nak wat kad kawin plak.. Mesti ramai yg tempah tu..

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Uih, awat comey sgt doodle pengantin ni. :)

FIZGRAPHIC said...

Tue la pasal. Ingat nak bukak bisnes la. hahaha. berangan jap.

FIZGRAPHIC said...

Hihi. sebab dia x comot kot.

Deq's Qienz said...

shantek la fiz..nak jugak bley..hehee

Aien_Aen said...

Wahh..Comelnya doodle tu
*saya pown harap Spain menang malam nie..Semangat nak tengok walaupun esok sekolah

Noor Atikah Ramli said...

nanti ika kahwin, ika tempah dgn apit ye. berangan nk kawen sudaa. hahaha

Fieza Sani said...

pengantin purple tuu cool laah,
mata dia cantek.. >.<

Leeza Dayasari said...

waaaa awk... kalau nk minta buat.. bayar kew? tp bukan sbb nk uat kad pun. saja2 suka2....hiii.. roger kat blog erk... love ur art.

SITI said...

Abang apt...Comel giler!!!! Ajar boleh??? :)

Ain said...

COMEL nye doodle yang apit buat..hik hik. Ain follow sini dan ain adalah follower ke 8000 .... kalau nak buki..pergilah ke link ni ^^

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309963_216147248507718_1622159851_n.jpg

FIZGRAPHIC said...

Boleh. tempah meh. hihi.

FIZGRAPHIC said...

yeah! SPAIN mesti menang. hihi.

FIZGRAPHIC said...

Acececece. apit pown berangan gak nie. hahaha

FIZGRAPHIC said...

hihihi. pompuan tue agak keseronokkan sikit kan. yela, pompuan mana x sonok dpt suami. hahaha

FIZGRAPHIC said...

Haah. nama pown tempahan kan. :-)

FIZGRAPHIC said...

Thanks! Camna eyh nak ajar. meh dtg umah meh nak ajar hihi

FIZGRAPHIC said...

Waaahh! tahniah2. kena buat entry ne nanti. huhuhu.

rAIHan said...

kes copycats lah nie. untung apit pandai melukis.

comel gitu.

Emas Putih said...

nak kawin cepat ni if macam ni.. hahahaha

Iza Zaty said...

WAHH ! cantek gileee !
nanti nk tempah la, tapi taktau nk buh kat mana .. haha

FIZGRAPHIC said...

Perghhh siapakah gerangan jejaka tue kan. Bertuahnya! HUHUHU

FIZGRAPHIC said...

tunggu kawen nanti lah. hihi.

saliana said...

comel2,,wat bisnes pown okeyh,,yana kawen t yana order,,insyaallah,,5 tahun agy,,haha xD

cik violet said...

setuju. buatla kad kawin. nanti boleh la tempah ;p

Ain said...

Okay, mase untuk tutup muke. >.<

p/s : ain tak bangga..juz cakap je..harap x ade salah faham ye =) ^^

TheTaring's said...

Comel + cantik + handsome + segak gila doodle tu abg apit . Ajar lah macam mana nak lukis nampak macam real tuuu :'( Zey buat doodle nampak keras . Hahaha :'(

Nadia Dscarnia said...

waa.. cantiknya! Sweet :)

krtcacarbaru@hotmail.com said...

Waaa cantiknya doodle tu tapi x sesuai utk Shiraz hehe..

http://nurulshiraz.blogspot.com/2012/07/seorang-dewasa-berhakkah-bercakap-ayat.html

>>>Entry baru..Jom, kita pakat2 kongsi idea or pandangan<<<

Aimacomel said...

comel + semart.. suka tengok!
betul ke ni boleh order nanti ni? nak kawin dh kejap-kejap lg ni ;)hehehehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

comelnye :)
boleh order kat awk la lepas ni

Siti Fatimah Fuzz said...

wahhh...kiut miut ja...hehhehe

LaLa mhdnor said...

try la bukak bisnes tu, mana taw ada rezeki kan :)

lagi pun doodle apit memang cantik, nanti lala nak tempah satu taw =D

Mawardi yunus said...

smart2 bro

ninie comey said...

hehe...doodle sy yg comey :)

apit...nanti dah siap projek yg akak plan akak link kan ngan apit pnya belog...stay tune ya...hihih

Dayang Deno said...

apit pandai la lukis.. deno tak jadik mcm ni pun walaupun da try byk kali.. seday betul.. huhu

Alyaa Zamri said...

mcm ne nak tempah?omeyyy laaa.

iena_mieyna ^^ said...

comeynya doodles tu suma..geram tgk..grr~

Solehah Shamsuddin said...

Apit,ni kalau nk tempah kna send pic asal jgk ke?

FIZGRAPHIC said...

Leh jer PM apit kat fb. :-)

FIZGRAPHIC said...

Eh yang gambar asal kalau nak apit lukis vector. :-)

ecadwinkyasha said...

wahhh..ne laki dia tentera eh..mesti pompuan ne cikgu..hehehe..sembarang je eca kan?..
ne brapa apit?...ble la nnti tempah..

*kahwin pun xthu bila..ahaha*

Izzati Syazwani said...

Sangat-sangat cantikkkk lah Bro Apit !! . ^_~v
Lepas ni, kalau Apit kahwin, bolehlah Apit lukis sendiri kann ? ;P

ninie comey said...

apit...nih antara projek yg akak wat guna doodle yg apit lukis tu

http://hikayatcikninie.blogspot.com/2012/08/ecehhhhtukar-header-lagi.html

Unknown said...

bape harga kalo nak tempah doodle kawin ni?

Unknown said...

cantik gak doodle kawin ni..bape ek harga utk tempah 1 gmbr doodle tu?

Umi MediNa said...

still amik tempahan untuk doodle ke? nak tempah doodle baby..leh x? email kt saya details camne nak tempah..ayjaz1u@gmail.com..tq

Umi MediNa said...

still amik tempahan doodle ke? boleh buat doodle untuk baby x? minta email details camne nak buat tempahan..nie email sy..azjaz1u@gmail.com..tq..

Ateynmohd said...

kalau nak tempah doodle mcm doodle pengantin berape ?

pm sy utk details .

neh email sy .

amiann_ann@yahoo.com .

tq :)

Leeza Dayasari said...

siapa yg cilok tak tanya tu. hooo

Norma MB said...

Salam dik..akak nak tempah doodle..mtk no ctct, tq